logo

Golf 3 Klub Polska
Forum miłośników VW Golf 3

Poprzedni temat «» Następny temat
LINK4 zniżki OC? prawda czy mit?
Autor Wiadomość
Ekspert_Link4 

Silnik: 1.4
Wysłany: 2011-12-21, 16:44   

K-m-r-1, dlatego właśnie zabezpieczeniem dla konsumenta jest w takich sytuacjach nagranie rozmowy. Wszyscy konsultanci są też wyrywkowo kontrolowani pod kątem rzetelności przekazywanej oferty, co zmniejsza ryzyko wystąpienia przytaczanej tu sytuacji. Jeśli natomiast pojawiają się sygnały od konsumentów, takie jak opisane przez Starscreama – jak widzisz w tym wątku, deklarujemy pomoc w wyjaśnieniu sytuacji, jej weryfikację i zabezpieczenie interesów klienta. Zawsze w przypadku wątpliwości jesteśmy do Waszej dyspozycji – na forach, blogu czy Facebooku.

W przypadku dalszych pytań zachęcam do kontaktu.
Ekspert Link4 udziela porad i odpowiada na pytania konsumentów związane z ubezpieczeniami komunikacyjnymi. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam do wysłania prywatnej wiadomości lub kontaktu poprzez formularz na blogu Link4.

starscream 

Silnik: 1.4
Wysłany: 2011-12-30, 14:57   

Ja ze swojej strony dodam tylko na zakończenie że prawie dwa tygodnie biegałem po Krakowie aby uzyskac pomoc co do opisywanej tu sprawy łącznie z odwiedzeniem Partnera Linka 4 i tak infolinia swoje jeden Partner swoje inny że nie wie, inny że na infolinie a tam cuda na kiju, jedyną pomoc jaką otrzymałem to po założeniu TUTAJ tego tematu, niestety juz po fakcie.

Advertisement Reklama

Skad:...

Odpowiedz do tematu