mam kolejny problem z moim mk3 1.9td otóż jade sobie około 60km\h i puszczam kiere to mam drgania kierownica nie drzy bardzo mocno ale to widać drgania około 1-3cm na boki. jak trzymam lekko kierownice to czuje ze sa jakies drgania co to może być za przyczyna??
ok tak zrobie nie wiem czy to cos ale nie jestem pewien ostatnio ściągałem koła zeby pomalować zaciski i jak je dobrze przykręciłem to juz nie jeździłem tylko na drugi dzionek to wykryłem koła przykręciłem bardzo dobrze i nie wiem czy to może być to aha i jeszcze 1 sprawa. mój golfik ma od 7 lat założone te same oponki jakies wielo sezonówki ale w bardzo dobrym stanie i nie wiem czy to moze tez ma jakies znaczenie.
Silnik: Vento 2E Pomógł: 255 razy Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 4046 Skąd: małopolskie
Wysłany: 2008-10-09, 15:37
kwiatekba, jedno ostre hamowanie przy dużej szybkości na autostradzie i opona się zetrze w jednym miejscu, co może potem dać taki objaw. Za 7 lat się nie zdarzyło?
ja go kupiłem od dziada co sprowadził go w 2001 roku dla siebie i 7 lat nim smigał tu w poslce i nie mam pojęcia może jakies hamowanie zaliczyl a co może temu pomóc?? bo powiem szczerze ze to troszke denerwuje?