jeśli tak jaki to jest koszt kompletnego układu wydechowego
a jeśli istnieje możliwość wymiany tylko uszkodzonej części wydechu to po proszę o rade jak to zrobić . pozdrawiam 
Moderator: Moderator
jeśli tak jaki to jest koszt kompletnego układu wydechowego
a jeśli istnieje możliwość wymiany tylko uszkodzonej części wydechu to po proszę o rade jak to zrobić . pozdrawiam 

:P czy trzeba jechać z tym do mechanika i wybulić za robociznę a ta firme co napisałeś "Polmostrów" ile tak orientacyjnie wydechy u nich kosztują

Ty masz hatchbacka 90KM tak? To szukaj wydechu o oznaczeniu 30.30 (Polmostrów), 1H0253409B (oryginał VW)
Przy okazji możesz zaopatrzyć się w nową obejmę (w starej mogą pójść śruby przy odkręcaniu/dokręcaniu) i zobacz w jakim stanie są wieszaki wydechu (takie gumowe coś na czym wisi wydech)
http://imageshack.us/photo/my-images/209/dsc02731u.jpg/ przejrzyj zdjęcia, załapiesz o co chodzi
to Ty włożyłeś tylko drucik miedzy szynę a tą rolkę i działa
słuchaj szukam tego wydechu ale nie mogę znaleźć
z polmostrów nie znalazłem a z Asmet znalazłem do golfa II tylko
bo u mnie jest elektryczny czy koszt naprawy wzrośnie tego 
Na wiosnę będę musiał trochę drucik podciągnąć albo wymienić na nowy i to wszystko, wolę odkręcić 4 śrubki, wyciągnąć szybę i pobawić się 5 minut drucikiem niż rozbierać pół samochodu i wywalać kasę na nowy szyber który nie wiadomo ile polata
ale jeszcze po jeździ
w sumie to moje pierwsze autko i dopiero co go poznaje
myślę że długo mi posłuży
dzięki za ten link 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości