Hej Golfiarze mam pewien problem otóż oświetlenie nawiewu w moim golfie III 1.4 jest strasznie słabe wymieniałem żarówki i nic to samo środkowe pokrętło jest super oświetlone a reszta nie ten plastik przezroczysty co jest w środku złamał mi się i skleiłem go ale to tez nic nie dało
PROSZĘ O PORADE
Z góry dziękuje
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
http://dobraelektronika.eu/index.php?op ... &Itemid=32
ewentualnie
http://www.golf3.pl/topics35/-masa-plas ... t12573.htm
pozycja nr 31 czyli plastik przewodzacy światło, cena:14.99zł
ewentualnie
http://www.golf3.pl/topics35/-masa-plas ... t12573.htm
pozycja nr 31 czyli plastik przewodzacy światło, cena:14.99zł
-

mani51 - Members
kupilem i walsnie u niego i jest elegeancko.... 35 zeta to smiech i na pewno nie brudzil bym sobie rak zeby to samemu skladac... pozdrawiam ( przesylka doszla w dwa dni) 

LISEK
-

dominek1984 - Czytacz
Ja zrobiłem sam. Nie sztuka iść na łatwizne, samodzielny efekt pracy bardziej cieszy
Jak chcesz zobaczyć jaki efekt zapraszam na profil.
Jak chcesz zobaczyć jaki efekt zapraszam na profil.
-

Nowal - Gaduła
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
adziok09 napisał(a):a czy ktoś już skorzystał z rozwiązań Andrzeja Chamerskiego a może ktoś wynalazł jakieś inne rozwiązanie?
Ja skorzystałem i muszę powiedzieć, że jestem zadowolony. Przez instrukcję, którą napisał Pan Chamerski jest nie sposób to popsuć i źle podłączyć. Bardzo ładnie świeci, nie razi w oczy czego się obawiałem i jest fajnie
.Moje mk3
“go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
“go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
-

e2 - Members
e2 napisał(a):Ja skorzystałem i muszę powiedzieć, że jestem zadowolony. Przez instrukcję, którą napisał Pan Chamerski jest nie sposób to popsuć i źle podłączyć. Bardzo ładnie świeci, nie razi w oczy czego się obawiałem i jest fajnie .
Potwierdzam. Kupiłem też u niego lampkę ze ściemniaczem do środka na LEDach. W weekend zamontuje to zobaczymy. Oświetlenie pokręteł - rewelacja! Dla kogoś kto zna się na elektronice pewnie to bułka z masłem ale dla elektronicznych laików super. Gotowy zestaw do montarzu uchwytem. wystarczy wyjąć stare plastiki od oświetlenia włozyć zestaw od Chamerskiego, wpiąć wtyczkę i hula
Dla chętnych - ma oferty na Allegro- Prezes124
- Czytacz
Jak znajdę czas to zrobie foto. Do oświetlenie biegów i rodzaju nawiewu użylem 4 małych diód i wcisnąłem je tak zeby naświetlały te światłowody a do ciepło zimno użyłem 6 diód po 3 na strone i kupilem 5mm i pasowały w te szpary
-

Nowal - Gaduła