Hej Golfiarze mam pewien problem otóż oświetlenie nawiewu w moim golfie III 1.4 jest strasznie słabe wymieniałem żarówki i nic to samo środkowe pokrętło jest super oświetlone a reszta nie ten plastik przezroczysty co jest w środku złamał mi się i skleiłem go ale to tez nic nie dało
PROSZĘ O PORADE
Silnik: 1,6 ABU pb+lpg Pomógł: 78 razy Wiek: 28 Dołączył: 30 Cze 2008 Posty: 1799 Skąd: TJE, Wodzisław
Wysłany: 2008-12-03, 21:58
ja trafiłem na tą stronkę właśnie przez forum bo kilka osób na forum to kupiło i byli zadowoleni - ja jeszcze nie kupiłem...jak jesteś kumaty to możesz sam takie coś zrobić patrząc na zdjęcia
kupilem i walsnie u niego i jest elegeancko.... 35 zeta to smiech i na pewno nie brudzil bym sobie rak zeby to samemu skladac... pozdrawiam ( przesylka doszla w dwa dni)
a czy ktoś już skorzystał z rozwiązań Andrzeja Chamerskiego a może ktoś wynalazł jakieś inne rozwiązanie?
Ja skorzystałem i muszę powiedzieć, że jestem zadowolony. Przez instrukcję, którą napisał Pan Chamerski jest nie sposób to popsuć i źle podłączyć. Bardzo ładnie świeci, nie razi w oczy czego się obawiałem i jest fajnie .
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
Silnik: 1.6 75KM AEA 04.95r.
Wysłany: 2008-12-04, 15:39
e2 napisał/a:
Ja skorzystałem i muszę powiedzieć, że jestem zadowolony. Przez instrukcję, którą napisał Pan Chamerski jest nie sposób to popsuć i źle podłączyć. Bardzo ładnie świeci, nie razi w oczy czego się obawiałem i jest fajnie .
Potwierdzam. Kupiłem też u niego lampkę ze ściemniaczem do środka na LEDach. W weekend zamontuje to zobaczymy. Oświetlenie pokręteł - rewelacja! Dla kogoś kto zna się na elektronice pewnie to bułka z masłem ale dla elektronicznych laików super. Gotowy zestaw do montarzu uchwytem. wystarczy wyjąć stare plastiki od oświetlenia włozyć zestaw od Chamerskiego, wpiąć wtyczkę i hula Dla chętnych - ma oferty na Allegro
Silnik: A4 Avant AFN Pomógł: 19 razy Wiek: 23 Dołączył: 12 Sie 2008 Posty: 466 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: 2008-12-04, 15:47
Jak znajdę czas to zrobie foto. Do oświetlenie biegów i rodzaju nawiewu użylem 4 małych diód i wcisnąłem je tak zeby naświetlały te światłowody a do ciepło zimno użyłem 6 diód po 3 na strone i kupilem 5mm i pasowały w te szpary
clive120,
jutro sprawdze bo la demontowalem i moge ci ja wyslac za free ale mysle ze sa to grozowe sprawy... zamow sobie u chamerskego to podswietlenie i nie bedziesz zalowal