Witam wszystkich, możecie mi powiedzieć co to jest za cypelek http://www.fotosik.pl/pok...8f706812f0.html znajduje sie on obok wlewu płynu chłodnicowego.
PS. jeszcze tak podpinając sie ...jak wymienić ( jaki olej wlać i gdzie jest śruba spustu oleju) olej od wspomagania i jak go puźniej odpowietrzyć ( gdzie jest ten magiczny zaworek)
Pozdrawiam
Witam wszystkich, możecie mi powiedzieć co to jest za cypelek
Z tego co pamietam, jest to wlacznik alarmu tzn. jak masz wlaczony alarm to jak ktos otworzy maske to alarm sie uruchamia... Ale Nie jestem pewien na 100% poczekaj na wypowiedzi innych...
zloteziele napisał/a:
jeszcze tak podpinając sie ...jak wymienić ( jaki olej wlać i gdzie jest śruba spustu oleju) olej od wspomagania i jak go puźniej odpowietrzyć ( gdzie jest ten magiczny zaworek)
Tu wszystko o wspomaganiu: (nie ma zadnego zaworka, trzeba spuścic płyn przewodami)
[ Dodano: 2009-01-21, 21:02 ]
otwórz maskę , , , niech ktoś naciśnie ten "cypelek" a ty zamknij samochód na klucz i puść cypelek , jak działa to zacznie wyć