Silnik: 1,6 AEA Pomógł: 14 razy Wiek: 28 Dołączył: 31 Sie 2009 Posty: 482 Skąd: LKS
Wysłany: 2009-12-31, 11:49
Jeśli działa tylko 4 bieg(najszybszy) to wymianie podlega tylko bezpiecznik termiczny tak jak kolega wyżej napisał koszt groszowy u mnie 2,50 zl tylko z tym lutowanie to trzeba uważać lepiej zawinąć go niż lutować.Tak mi polecono w sklepie elektronicznym.
tylko z tym lutowanie to trzeba uważać lepiej zawinąć go niż lutować.Tak mi polecono w sklepie elektronicznym.
sprawna ręka zrobi wszystko
gello1 napisał/a:
Jeśli działa tylko 4 bieg(najszybszy) to wymianie podlega tylko bezpiecznik termiczny tak jak kolega wyżej napisał
nie zawsze ale może tak się zdarzyć tak jak pisałem o tej astrze wyżej też podejrzewałem to zabezpieczenie ale po wymianie nic się nie poprawiło lecz warto to spróbować wymienić
Silnik: 1,6 AEA Pomógł: 14 razy Wiek: 28 Dołączył: 31 Sie 2009 Posty: 482 Skąd: LKS
Wysłany: 2009-12-31, 12:21
marcinkoz2910 napisał/a:
gello1 napisał/a:
tylko z tym lutowanie to trzeba uważać lepiej zawinąć go niż lutować.Tak mi polecono w sklepie elektronicznym.
sprawna ręka zrobi wszystko
gello1 napisał/a:
Jeśli działa tylko 4 bieg(najszybszy) to wymianie podlega tylko bezpiecznik termiczny tak jak kolega wyżej napisał
nie zawsze ale może tak się zdarzyć tak jak pisałem o tej astrze wyżej też podejrzewałem to zabezpieczenie ale po wymianie nic się nie poprawiło lecz warto to spróbować wymienić
jest to używany rezystor, oryginalny z golfa. sytyacja wyglądała tak, że po kolei gineły biegie wentylatora, 1, 2, 3, 4. teraz podłączyłem na krótko i działa tylko najszybszy bieg. pożecie mi na pw napisać co tam i jak sie lutuje?
_________________ you can't always get what you want
>>mój GTD>>
szczerze, to jak wyciągałem ten rezystor to nie pamiętam żeby tam było to zabezpieczenie może całkiem odpadło sprawdzę tym sposobem a jak nie podziała to będę dalej szukał. dzięki
_________________ you can't always get what you want
>>mój GTD>>