to proste.
po1. wstrzasnij pojemnikiem
po2. do kazdej kratki nawiewu wsadzaj ten wezyk z zestawu z tym aerozolem.
umiesc wezyk w kratce wsuwajac go do samego konca, nastempnie powoli wyciagajac wypuszczaj specyfik tak do kazdej kratki.
po3. poczekaj bodajrze 15 -20 min
po4, po tym czasie ustaw nawiewy tak by leciało przez nie powietrze na max przy zamknietych szybach niech chodzi 10 min.
ps. zreszta a opakowaniu powinno byc napisane
zreszta w aukcji ktora dałas jest napisane jak to robić, tylko czas oczekiwanie mniejszy
kumpel pracujący na serwisie subaru załatwia mi ten specyfik i on poleca zdjęcie pyłkowego filtra powietrza, włączenie klimy (przy odpalonym silniku), otwarcie wszelkich kanałów (UWAGA kolejno) i wdmuchanie zawartości pojemnika poprzez otwór ssawny dmuchawy (wazne zeby wyjąć podczas odgrzybiania filtr pyłkowy).
w moim przypadku wystarczyło pół puszki na odgrzybienie całości. u mnie było stosunkowo prosto bo otwarłem wszystkie kanały na raz (CLIMAtronic na to pozwala) a jak ktoś ma manuala to najlepiej we dwie osoby, jedna pryska pod maską, a druga przełącza nadmuchy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum