Wysłany: 2010-08-26, 13:49 jakie sa najlepsze lampy do golfa
Witam Kolegów
Niedawmo doszedłem do wniosku ze mam zepsute lampy a mianowicie odbłyśniki i nic sie chyba nie da zrobic i pomału rozgładam sie za nowymi lampami tylko nie wiem jakie by tu kupic zeby naprawde dobrze swieciły bo dosyc czesto jezdze noca. Takze prosiłbym o jakas pomoc w wyborze jakies linki aukcji czy cos
Z góry dziekuje za pomoc
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 104 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4856 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2010-08-26, 16:40
mafju napisał/a:
a takie helle
to zalezy czy patrzysz na jakosc swiecenia czy wyglad?
killah napisał/a:
Projektory hella albo oryginalne światła h4 lub h1/h1
i ja tez jestem tego samego zdania ,no chyba ze jeszcze IN PRO.
sam mam teraz H1 i nie zamienił bym na jakies inne .
Przejrzyj sobie cały temat ,moze cos wybierzesz http://www.golf3.pl/topic...5018.htm#229097
Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 119 razy Wiek: 31 Dołączył: 25 Lut 2008 Posty: 2731 Skąd: ELE Łęczyca
Wysłany: 2010-08-26, 16:47
Też jestem tego zdania, że najlepiej świecą ori HELLA H4 lub H1+ H1, dlatego sam się zastanawiam nad zamianą swoich FK na ori hella H1+H1...
Moałem wcześniej nówki H4 Hella i poprostu świeciły bosko, te FK niedoświetlają pobocza, dają wąski strumień światła tylko na jezdnię.
Dokładnie Hella ala mk4 bardzo ładnie świecą, co do projektorów TYC też świeciły mi bardzo fajnie, obecnie jeżdżę na lampach od vento (zamienniki) i również jestem z nich zadowolony.
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 104 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4856 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2010-08-27, 15:53
paliwo napisał/a:
ja polecam te
ja odradzam ,najgorszy badziew ,sam miałem i po2 miesiacach sprzedałem ,slaba swieca ,paruja ...
chyba ze dasz do nich xenon to wtedy jakosc swiecenia sie poprawi.
ajesli miałbym wybierac miedzy tymi soczewkami a inyym modelem to bez wachania wybrał bym Projektory TYC.
mafju napisał/a:
juz sie zdecydowałem kupie Projektory TYC ciemne bo mi sie spodobały i jak dobrze swieca to bedzie dobrze
Wysłany: 2010-08-28, 08:41 Re: jakie sa najlepsze lampy do golfa
mafju napisał/a:
Witam Kolegów
Niedawmo doszedłem do wniosku ze mam zepsute lampy a mianowicie odbłyśniki i nic sie chyba nie da zrobic i pomału rozgładam sie za nowymi lampami tylko nie wiem jakie by tu kupic zeby naprawde dobrze swieciły bo dosyc czesto jezdze noca. Takze prosiłbym o jakas pomoc w wyborze jakies linki aukcji czy cos
Z góry dziekuje za pomoc
To ja moze z inne strony jesli masz ori lampy h4 h1h1 moze warto by je było zregenerować na allegro sa firmy zajmujące się takimi sprawami wyczyszczą napylą nowy odbłyśnik i będzie jak nowa a to zawsze ori