Witam wszystkich . Przepraszam za brak polskich znakow ale brak polskiej klawiatory . Mam maly problem z moim Golfem III 1.8 ADZ lpg . Problem wyglonda tak : jak go odpale z rana to praca silnika jest nie rowna to znaczy po dodaniu gazu bardzo mocno przerywa ale to trwa przez pare minut puzniej chodzi dobrze . Mam nowe swiece , kable vn , kopulka nowa z palcem . Prosze o pomoc
Ostatnio zmieniony przez dzideus22 2012-01-28, 23:14, w całości zmieniany 2 razy
Silnik: 1.8 ABS + GAZ Pomógł: 15 razy Wiek: 22 Dołączył: 06 Sie 2011 Posty: 714 Skąd: ma wiedzieć ?
Wysłany: 2012-01-28, 23:48
ja bym jeszcze sie pokusil o sprawdzenie katu zaplonu jak mialem zimny to tez mialem problemy przy odpaleniu teraz jak sobie sam poprawilem kat to juz ladnie z rana ma 600 rownych obrotow i po zagrzaniu ma 1000 (nie wiem w jakim stanie mam sonde lambde ale na vagy nie bylo bledu) tak jakbym nie mial ssania ale co tam wazne ze chodzi.