Silnik: NIE MA
Wiek: 30 Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1282 Skąd: NORD-MK3-GROUP.PL
Wysłany: 2009-11-03, 20:47
ten pierwszy ma ładny lakier a dokładniej odcień pomarańcza cały w takim kolorze mk3 z elementami czarnego był by ciekawy kozak. ale nie tam z takimi wynalazkami jak ten ma tylko normalne mk3
skąd ludzie czerpią pomysły żeby w taki sposób przerabiać auta
duzo takich rzeczy powstaje po wypadku... ktos mial wypadek i pozniej tworzy nie wiadomo co, z czegos co ma w garazu... czegosc na co naklada 1kg szpachli
Silnik: 1,9 TDI/1Z Pomógł: 10 razy Wiek: 28 Dołączył: 01 Paź 2008 Posty: 975 Skąd: WGM / EL
Wysłany: 2009-11-03, 21:16
K@mil napisał/a:
duzo takich rzeczy powstaje po wypadku... ktos mial wypadek i pozniej tworzy nie wiadomo co, z czegos co ma w garazu... czegosc na co naklada 1kg szpachli
człowiek czy samochód jest po wypadku K@mil, coś jest w tym co piszesz
witam któryś z kolegów dał fote golfa srebrnego po tuningu z klapą zaspawaną nie powiem ale też mam taką klape i to jest mój styl mi się podoba a jak powszechnie wiadomo o góstach się nie rozmawia. więc nie wiem poco te śmiechy hihy nie każdy ma kasy jak lodu i umiejętności, powinniśmy się zgadzać jako fani marki VW Golf 3 a nie każdy se docinki robi przemyślcie to chłopaki.
witam któryś z kolegów dał fote golfa srebrnego po tuningu z klapą zaspawaną nie powiem ale też mam taką klape i to jest mój styl mi się podoba a jak powszechnie wiadomo o góstach się nie rozmawia. więc nie wiem poco te śmiechy hihy nie każdy ma kasy jak lodu i umiejętności, powinniśmy się zgadzać jako fani marki VW Golf 3 a nie każdy se docinki robi przemyślcie to chłopaki.
bez nerwacji jak masz tak zrobiona to ok mi sie to podoba ale nie jak ten szary lampy ala lexsus i naklejków ze koloru nie widac no i lotka od helikoptera
_________________ Jak sie bawic to sie bawic 1.8 wyj..... VR6 wstawic
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”