Chicalbym, zeby w PL byl taki asfalt, wtedy dobre kolo i gleba - jest fajnie. Niestety stosunek grubosci naszych i ich portfeli jest niespolmierny.
Oni wydaja tyle na polozenie lakieru co ja wydalem na swojego staruszka, dodatkowo wszystkie elementy z napisem "Made In Germany", zero kompromisu, swietnie dopasowane detale tworzace idealna calosc.
Jak wygram w totka obiecuje rozberac swoje GT i zlozyc jak fabryka, a moze i lepiej.
_________________ Alten VW Fück Opel ~VAGSTYLE~ MK3
Silnik: vr6 Pomógł: 7 razy Wiek: 30 Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 549 Skąd: Nowy Staw City :D
Wysłany: 2009-03-20, 23:48
osobiście na bieżąco oglądam te filmy z produkcji wagenwerks i wszystkie sa mega co do tego filmiku i aut w nich to najbardziej podoba mi sie jak oni kombinują np z felgami zobaczcie niebieskie mk4 i różowe felgi [4:01] tam jest mega kozak a w Polsce ludzie boją sie takich eksperymentów albo pomalowane th line na niebiesko [gdzie w Polcec tylko polerka wchodzi w grę... ] mam nadziej że kiedyś ludzie sie przełamią i będą tak robić a co do filmu to wszytskie ujęcia sa na profi poziomie
ale my mamy LEPSZE DZIEWCZYNNY NAJłADNIEJSZE!!! HA-nie mają startu z naszymi
święta prawda, a ja jestem żywym przykładem
_________________ ...i love Golf...
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::. Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
Bardzo dobre autka , o glebe nie muszą się martwić bo drogi to u nich o niebo lepsze ! Świadczy to jak bardzo popularny jest VW/AUDI na świecie i nie tylko w europie go tuningują !
rok! rok! minął rok od ostatniego posta! po co to odświeżasz?
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”