wczoraj golf koło godz 15 na ul. 3 maja wjeżdżał pod klub fitness, srebrny kolor z wlepką, nie wiem kto to ;d
oczywiście gdynia
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
wczoraj na moim osiedlu złapane, ładne 3 golfy Wiem, że jeden miał wlepe... wszystkie w ciemnych barwach.... bardzo bardzo bardzo bardzo ładne Golfiny... nic, tylko pozazdrościć. Jestem ciekaw z jakiego miasta przyjechały i czego szukały na moim osiedlu Jeden chyba był ze Swidnicy.
I mam prośbę - jak się znajdą zguby, to chciałbym się zapytać, jakie aluski chłopaki mają, bo bardzo mi się podobały...
...a ja wczoraj widziałam blisko Manu w Łodzi na blachach z Poddębic ,Mk3 z forumową wlepą
_________________ ...i love Golf...
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::. Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
W Dzierżoniowie sporo Golfików z wlepami przejechało koło Pietra, gdzie balowałem i ledwie na oczy widziałem Ale wybełkotałem " TO Z FORUM CHŁOPAKI". Nic to, że patrzyli na Mnie jak na...
17.05.09 widziany biały golf na glebie z czarną wlepą rejestracje CCH.....(dalej nie wylukałem) około godziny 21 w lisewie koło pizzerni u Jędrusia Pozdrawiam:)