i wpadlem na taki p[omysl zeby zalozyc sprezyny od kombi
? daloby rade czy sa jakies inne sposoby na podniesienie tylu
?
zgory dziekuje za pomoc
Moderator: Moderator
i wpadlem na taki p[omysl zeby zalozyc sprezyny od kombi
? daloby rade czy sa jakies inne sposoby na podniesienie tylu
?

Juhas napisał(a):Zalozenie gum napewno spelni Twoje oczekiwanie ale wiesz ze takie rozwiazanie to nie na dluzsza mete. jesli jezdzisz przy pelnym obciazeniu dosc czesto uwazaj aby sprezyna nie pekla.
sierars1 napisał(a):Juhas napisał(a):Zalozenie gum napewno spelni Twoje oczekiwanie ale wiesz ze takie rozwiazanie to nie na dluzsza mete. jesli jezdzisz przy pelnym obciazeniu dosc czesto uwazaj aby sprezyna nie pekla.
Wiesz je?dz? ju? od 4 lat i jako? spr??yny do dnia dzisiejszego s? sprawne
Szukałem po forum czy moze ktos miał taka sama akcje jak moja. Mam ladne alu tylko ze 16R o profilu 55 zdajsie, sprawdziłbym ale mam teraz na zimie a tamte gdzies leza w garazu nie chce mi sie teraz szperac. Problem...polega na tym ze latem kiedy sie cos załaduje a daj boze 3 osoby drze opony poprostu przeswitu zero (jak jest pusty jest ok) i do tego lewa strona bardziej. Problem polega na tym sa nie male kola ale zdjae sobie z tego sprawe ze ladnie wyglada itd.. do tego mam teraz do wymiany tylne amorki bo maja jakies 30% i sie zastanawaim jakie kupic i czy do tego idzie kupic jakies wzmacniane sprazyny, dzwonilem w pare miejsc ale nigdzie nei maja wzmacnianych sprezyn a robic glebie nie mam zamiaru bo na polskie drogi to kompletna porazka.. Pytanie moje czy ktos moze ma jakies info jakie sprazyny mozna wsadzic czy tylko dac jakies inne i ewentualnie podciac zwoj... i do tego jakie amorki zastanawiam sie nad kayabami gaz moze moze bede lepioej chodzily i tłumiły...ale najwazniejsze co zrobic z tymi sprazynami.. czy moze moje stare juz nei trzymaja czy idzie kupic jakies lepsze wzmacniane...pomozcie bo sezon tuz tuz.. z gory dzieki za wrzuty
:lUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości