w przyszlym tygodniu stawiam swojego furacza do warsztatu na wymiene przednich amorkow, drazka kierowniczego lewego oraz koncowek.
wiem ze po tej operacji musze jechac na ustawienie zbieznosci.
Ja ostatnio zmieniałem sprężyny i po tym poza zbieżniścią miałem robione ustawianie kątów pochylenia koła( czy jakoś tak ) więc u ciebie pewnie będzie to samo.
ja tesh po kupnie wymienialem koncowki drazki mechanior mowil ze pewnie bedzie zbieznosc i geometria. ale pojechalem na diagnostyke i sie okazalo ze sama zbieznosc a geometria sie nie przestawila.
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
musisz sobie na pewno ustawić zbieżność a co do kątów to oni powinni ci powiedzieć czy trzeba je robić koszt takiej przyjemności to ok 100zl wiem bo miałem to samo
strzeliniasty, dopilnuj ich żeby dokręcili Ci końcówki drążka, sam sprawdz, bo "zapominają" i za tydzień jedziesz znowu na regulację i niech ustawią kierę prosto
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA