Tommy_vw, ja smigam na takim zawiasie juz z 5miesiecy i jak narazie jest wszystko OK
Zawieszenie jest TWARDE wiec trzeba uwazac a zakres regolacji to jak sie nie myle od -30 do -90 przod bo tyl ma wiekszy zakres
Volkswagen Klub Polska #853
E-pluribus unum
Silnik: vr6 Pomógł: 7 razy Wiek: 30 Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 588 Skąd: Nowy Staw City :D
Wysłany: 2008-12-17, 14:21
watpie ze te ta technix maja regulacje do -90 ... ja mam na kicie fk -80 i stoi nizej niz ten gwint skręcony na maxa z przodu u kumpla no chyba ze ja mam jeszcze talerzyki obniżające i o tym nie wiem Jest twardy ale co mnie dziwi ze straszny jest komfort jazdy... FK lepsza firma ale zeby była az taka różnica w komforcie jazdy.. również myślałem nad zminana na gwint pytałem ludzi o opinie własnie na temat tych tańszych zawiasów ta mts technix gt cupline i nikt zbytnio nie narzeka wiec chyba warto na ta cene no chyba ze ktos woli komfort to polecam gwint koni hehe tyle ze to juz sa pieniądze
Silnik: vr6 Pomógł: 7 razy Wiek: 30 Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 588 Skąd: Nowy Staw City :D
Wysłany: 2008-12-17, 14:55
Cytat:
Ja planuje kupic gwint przeznaczony do mk2 wtedy jest duz wiekszy zakres reg bo amory sa krotsze.Zobaczymy co wyjdzie
na pewno krótsze? jak sa aukcje to napsane jest zawieszenie golf mk2 mk3... jeśli tak to dobrze wiedzieć swego czasu wychodziły gwinty [nie pamiętam jakiej firmy] z regulacją do -11cm
Przegladnij w tym temacie.Kolega kupil wlasnie gwint do mk2 i wlozyl to do trojki.
http://vwzone.pl/forum/vi...r=asc&start=270
Mysle ze zakres reg bedzie wystarczajacy i zawze zostanie jakies wyjscie.Co do w.w gwintow slyszalem dobre opinje ale wlasnie ten zakres regulacji slaby.Tu foto na takim zestawie od mk2 i jest niezle