Moderator: Moderator
a co do 1.8 to w Golfie 4 fabrycznie wychodzily wersje turbo 1.8 bodaj ze 150KM hehe np. mitsubishi w lancerach oferuje tylko benzyne jesli chodzi o sport te 2.0 silniki ktore maja moce rzedu 320 koni nawet tak samo wile innych marek jak np. Porshe ktore w swojej ofercie nie mam w ogole silnikow diesla

...a jesli chodzi o moje marzenie czyli Lancer EVO to teraz zaprezetowali nowy model concept (piekny!) a do modelu 2007 wpakowali 400KM i jak powiedzial prezenter TOP GEAR turbosprezarka jadac tym po miescie wchlania chyba wszystko lacznie ze staruszkami, kobietami z dziecmi i liscmi z drzew

zita0 napisał(a):Witam i jak w temacie maam pytanko czy do silnika benzynowego 1.8Gt 90KM mozna zalozyc turbine ? i jaki gdzies koszt tego jest. bo wiem ze w dislach mozna bez problemu a jak jest z silnikami benzynowymi ?

160KM jest;]
na allegro sa zestawy naprawcze do "G" zarówno g40 i g60 (uszczelniacze i taśmy) a jak nie czuje się ktoś na siłach i nie chce pchać łap w kompresor to pan który to oferóje równiez zajmuje sie regeneracją
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości