Silnik: 19.td Pomógł: 1 raz Wiek: 26 Dołączył: 07 Lut 2011 Posty: 66 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-04-20, 07:49 1.9td da rade???
Koledzy mam pytanko da rade zchipować golfa 1.9td jeśli tak to jakie mniej więcej będą wyniki końcowe czy wzrośnie mocno spalanie i moc silnika. I jeszcze jedno pytanko czy wiecie gdzie to można zrobić w warszawie i okolicach i mniej więcej jaki jest koszt tej imprezki.
Silnik: 1.9TDI 1Z Pomógł: 41 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 1068 Skąd: Bielsko-Biała / Katowice
Wysłany: 2011-04-20, 16:38
michalr1986 napisał/a:
da rade zchipować golfa 1.9td
nie
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z ++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj! Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Koledzy mam pytanko da rade zchipować golfa 1.9td jeśli tak to jakie mniej więcej będą wyniki końcowe czy wzrośnie mocno spalanie i moc silnika. I jeszcze jedno pytanko czy wiecie gdzie to można zrobić w warszawie i okolicach i mniej więcej jaki jest koszt tej imprezki.
Tak jak pisze kolega wyzej.. nie da rady...
W TD mozesz wymienić poost pina, zmienić pompe, dać jej wieksza dawke paliwa, dołożyc intercooler ... o tym wszystkim jest na forum nawet specjalny temat.
http://www.golf3.pl/topic...aaz-vt23530.htm
Silnik: mTDI & AAZ Pomógł: 14 razy Dołączył: 22 Wrz 2009 Posty: 98 Skąd: warszawa
Wysłany: 2011-04-21, 19:45 Re: 1.9td da rade???
michalr1986 napisał/a:
na ok 130 kM z 1000PLN ( pompa 10mm , fmic, strojenie ) przy normalnym stylu spadnie