projektory założone pasują jak ulał,z małym problemem chodzi o silniczki regulacji wysokości świecenia maja za krótkie te bolce co wciska sie w dziure od ustawiania wysokości i trzeba albo inne silniczki albo ustawiać ręcznie,myśle że będzie ciężko je ustawić bo do wszystkich regulacji jest kiepski dostęp
tu nie było niestety...dobrze że jest plastik do ręcznego ustawiania, przy prawej lampie trzeba obudowe filtra powietrza wyjąć żeby ustawić, a przy lewej dojcie jako tako jest
[ Dodano: 2012-01-06, 17:33 ]
a powiedzcie mi, miałem lampy na h4 i teraz długie jest w oddzielnej żarówce jak sie załącza to mijania gaśnie,
co trzeba zrobić żeby też sie świeciło w tym momencie
Silnik: aaz Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Sie 2011 Posty: 407 Skąd: płock
Wysłany: 2012-01-06, 17:59
u to jakas lipa no ale co jaka cena takie i swiatla i wykonanie, mi w tycach nic nie gasnie, a i wyglad tych co ty masz to hmm ... wole juz ori h1-h1 niz to co tu jest poprostu kaplica mijania jeszcze jakos wyglada ale dlugie to jakby zaparowane takie mleko, a ramka no nawet nie wiem co o niej napisac tragedion
ale co do reg to w tycach tez chyba zdejmuje obudowe ale tylko chyba wierzch filtra
a powiedzcie mi, miałem lampy na h4 i teraz długie jest w oddzielnej żarówce jak sie załącza to mijania gaśnie,
miałeś wcześniej h4 więc potrzebujesz zworki w skrzynce bezpieczników, było o tym wiele razy na forum, jeśli auto fabrycznie miało światła h1h1 ta zworka była montowana
Wysłany: 2012-01-06, 22:10
no mi tam nic nie paruje ten plastyk jest mocno czarny taki czarny typowy plastyk czy pol przezroczysty? bo w tyc jest ala carbon taki pol przezroczysty
Wysłany: 2012-01-07, 23:24
ale to w tyc tak samo wywalic filtr trzeba niewiem jak w innych ale w aaz u mnie to raptem 1 opaska i 2 klipsu i potem 2 gumki calosc ok 2 min jak mamy srobokret w reku i dostep mamy dobry, u mnie w zwyklych tyc czarnych w jezdzie na codzien ok swieca super ale dlugie mogly by byc wg mnie osobiscie mocniejsze... chyba ze tez sie je jakos ustawia zeby swiecily wyzej bo sie nie przygladalem akurat :d