Silnik: 1.8
Wysłany: 2009-06-09, 22:03 Naklejki...? co myslicie?
Odrazu prosze, zebyscie mnie nie zjechali ze jakąs wies chce robic chcialem zapytac co myslicie o naklejkach na golfach..? chodzi mi np o kilka naklejek na drzwiach. ALe nie co popadnie jakies sparco itp. Tylko naprzyklad mamy radio alpine wiec naklejka alpine, opony toyo wiec naklejka toyo, fele borbet itp... nie chodzi mi o naklejke natylniej szybie TUNING... co o tym myslicie? ma ktos zwas cos takiego?
Jak dobrze pamietam to na 4um był zaprezentowany Golf z takimi nalepkami na drzwiach, tragicznei to wygladało
seb [Usunięty]
Wysłany: 2009-06-09, 22:30 Re: Naklejki...? co myslicie?
balo19 napisał/a:
Odrazu prosze, zebyscie mnie nie zjechali ze jakąs wies chce robic chcialem zapytac co myslicie o naklejkach na golfach..? chodzi mi np o kilka naklejek na drzwiach. ALe nie co popadnie jakies sparco itp. Tylko naprzyklad mamy radio alpine wiec naklejka alpine, opony toyo wiec naklejka toyo, fele borbet itp... nie chodzi mi o naklejke natylniej szybie TUNING... co o tym myslicie? ma ktos zwas cos takiego?
przypominaja mi sie czasy polonezow i naklejki pionieeer na klapie z tylu, porazka.
Golf nie pasuje to tzw. japan style. A takie naklejki pod ten styl podchodzą. Golf to typowe niemieckie "surowe" auto nie nadające się żeby przyklejać jakieś naklejki i kupę plastiku (czyt.Spoilery). Delikatny lift albo German Style ewentualnie cult. Takie jest moje zdanie
_________________ Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Oj, nie!
Jak pisali Koledzy, to nie pasuje niemieckiemu w końcu Volkswagenowi! Musiało by to mieć jakąś myśl przewodnią, koncepcję: np. całkowite oklejenie reklamami i miejsce na numer startowy, że to niby my z rajdu, czy coś... Inaczej to równie dobrze można nakleić DHL, MPK abo "cóś".
Kto zna się na sprawach to wie jakie mamy lampy czy felgi, laikowi i tak nic to nie mówi, wygląd tego typu bez koncepcji naklejek jest hm... marny - więc?
Jak juz koledzy pisali wcześniej temat nie za bardzo pasuje do Golfa. Do takiej np Hondy czemu nie (co sie komu podoba);
co do naklejki na tylnej szybie "TUNING" na pewno odpada- to jest dopiero wieś.