[URL=//allegro.pl/kierunkowskazy-przednie-vw-golf-iii-3-vento-chrome-i1863867832.html]//allegro.pl/kierunkowskazy-przednie-vw-golf-iii-3-vento-chrome-i1863867832.html[/URL] jak montujecie imitacje halogenu??? Na śruby???? Czy możne macie jakiś inny sposób?
swatu, nie sa zespolone...
Taksi, tak jak kolega swatu, pisze... wkrety.... ale na twoim miejscu bym wziol z halogenami bo te to atrapa..... i podlaczyc.....
swatu, nie sa zespolone...
Taksi, tak jak kolega swatu, pisze... wkrety.... ale na twoim miejscu bym wziol z halogenami bo te to atrapa..... i podlaczyc.....
sęk w tym ze ja juz je mam a z halogenami nie chciałem walczyć.
Zwykłe śruby na klucz 10 + podkładki żeby lepiej trzymało i wystarcza, to i tak imitacja więc regulacji nie trzeba, równo ustawic względem zderzaka i po problemie
Zwykłe śruby na klucz 10 + podkładki żeby lepiej trzymało i wystarcza, to i tak imitacja więc regulacji nie trzeba, równo ustawic względem zderzaka i po problemie
dzisiaj właśnie nakręciłem na śruby imitacje halogenu i nie moglem dopiąć do końca migacza można by powiedzieć ze nie licowały się one z blenda.
No to musisz troche pogrzebac przy blaszkach mocujących atrapa - kierunek zeby lepiej weszło, ja tak robiłem i mi sie udało, w odpowiednią stronę musisz ja dogiąć...
Albo przykreciles tak ze sruby wystaja poza te rowki w ktoroch sa otwory na sruby. Glowka sruby musi sie schowac
Wiesz tez tak myślałem i na sucho bez przykręcania imitacji próbowałem to wpasować i było podobnie. Myślę ze na dniach zajmę się tym bo narazie zdrowie nie dopisuje. A jak by co wymienię je na http://moto.allegro.pl/ha...1922297613.html myslicie ze moze byc ruznica w wykonaniu??? Czy będzie podobnie.
Silnik: 1.4 AEX Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Lip 2011 Posty: 410 Skąd: z domu;)
Wysłany: 2011-11-10, 21:24
Też chciałem mieć taki bajer ale nasłuchałem się o tych no-name że są problemy m.in. z montażem i parowaniem jeżeli pytasz to JOM to już raczej lepsze wykonanie. Kombinuj z wkrętami wykminisz coś
Moim zdaniem te 130zł to lepiej zainwestowac w gładki zderzak ale to już poza tematem.....
dzisiaj walczyłem z tym sciagnolem zderzak a zeby zerknąć co tam naprawde przeszkadza i okazuje się ze lampa a konkretnie migacz nie do końca jest spasowany jego tylna cześć nie mieści się we wnęce. A wygląda to tak. Mieliście podobne akcje? Na zdjęciu wygląda to może drastyczniej niż naprawde. No i zdjęcie z telefonu wiec sory za jakość. http://www.fotosik.pl/pok...1ce545a8eb.html
Taksi, standart w tego typu "Tuningowych" migaczach, to jest fajne ale tylko na witrynie sklepowej, sam mialem taki badziew w poprzednim golfie MKIII, nic nie pasowało, nawet kupując zamienniki zwykłe firmy Depo napotkasz problemy, ale łatwiej jest niż z tymi co masz. Jak manipulowanie blaszkami nic nie da to hmmm, nic nie poradzisz...
wszystkie tego typu to badziew, niestety, jak spasujesz to czekaj do wilgotniejszych dni i zobaczysz jak ładnie parują, jeszcze nie widziałem migaczy i halo tego typu bez parowania-niestety
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków