Powinno pasowac, trzeba blaszką się pobawic lub coś cieniutkiego/wąskiego wsadzac miedzy kieunek a tą imitację halo i odginac i równoczesnie dociskac, tylko z wyczuciem Kolegi takie cleary nie parowaly wogóle...
Powinno pasowac, trzeba blaszką się pobawic lub coś cieniutkiego/wąskiego wsadzac miedzy kieunek a tą imitację halo i odginac i równoczesnie dociskac, tylko z wyczuciem Kolegi takie cleary nie parowaly wogóle...
wiesz tak naprawde to miałem cały zderzak ściągnięty a zeby widzieć co tam wadzi i manipulowanie blaszka nie pomoże. A wcisnolem to już max do końca i nie jest tak strasznie. Co do parowania zgadzam sie z toba w 100%
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
dlatego tylko pytam zastanawiałem się jak by to tylko wyglądało ale poco cofać się w czasie ryjek od golfa IV obecnie jestem w de i tu już widziałem parę takich wynalazków błotniki seria tylko maska zderzak lampy nie wiem jak ze wzmocnieniem
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
Silnik: 1.4 AEX Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Lip 2011 Posty: 410 Skąd: z domu;)
Wysłany: 2011-12-07, 15:37
darkmen21, Bez napinki. Przecież dopuszalne są chyba nawiązania do aut z epoki Jak źle piszę to sorki
czarus21, Fotki takich kierunków:
Te na fotce 1 nie są złe
Silnik: 1.4 AEX Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Lip 2011 Posty: 410 Skąd: z domu;)
Wysłany: 2011-12-08, 13:20
darkmen21, Spoko
Też wykminiłem pytanie z tymi kierunkami. Jak wciepam te oryginalne kierunki z mk3 w kratki zderzaka będzie wszystko ok? Czytałem kiedyś że te kratki muszą być drożne bo chłodzą hamulce