co o tym myslicie mam 2wa komplety lamp h1+h1 jedne przerobiłem sobie na smokeda te 2gie lampki lezą i tak myslałem zeby te co leżą przerobic na soczewke
tzn sciągnąć klosz i wstawic takie soczewki
http://moto.allegro.pl/item611328502_so ... jania.html
lub takie
http://moto.allegro.pl/item602580332_so ... 2_szt.html
albo takie
http://moto.allegro.pl/item615514817_so ... przer.html
puzniej ładnie je zamontowac zamaskowac....i pomalowac na smoked
co wy o tym myslicie??? które by były najlepsze do tej przeróbki i jak by to swieciło przy normalnym kloszu??
jesli zle wysłałem posta to przeniescie go poprawnego forum pozdro
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
nie jest potrzebne gladkie szklo ale jezeli sam sobie wsadzisz soczewki to mozesz miec problemy z poprawym ustawieniem lamp, jest to dobry pomysl ale tez moga sie tego czepiac, znam pare osob co tak robilo i niemaja problemow z policja ani przegladami ale wlasnie byl problem z ustawieniem lamp musieli kilka razy przerabiac...
Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
-

Cysiu_NS - Gaduła
Cysiu_NS napisał(a):nie jest potrzebne gladkie szklo
nie zgodze sie
do soczewki musi byc gladkie szklo
na vwgolf.pl jest juz kilka tematow o tym z tego co pamietam to lamp z mk2 ale jakby nie bylo mozna skozystac

-

krzaku - Badacz tematu
Soczewka potrzebuje gladkiego szkla gdyz to ona, wraz z przeslona formuje wiazke swietlna. W tradycyjnym kloszu ryflowanym, wiazke swiatla formuje wlasnie sam klosz i jego "ryflowana" budowa. Ktos kto twierdzi inaczej - no coz, nie chce go obrazac poprostu ale kilka mocniejszych slow pasowalo by w tym momencie.
GOLF 3 - 1.6 75KM - ABU - GL 5D
kontakt: gg 4684235 / mail: clau&tlen$pl
kontakt: gg 4684235 / mail: clau&tlen$pl
-

Jacol - Badacz tematu
wystarczy szklo wypolerowac w miejscu gdzie znajduje sie soczewka robiac ladne okragle kolko reszte klosza zostawic ryflowane co za tym idzie klosz nie jest kladki, gladki klosz to gladki klosz...
Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
-

Cysiu_NS - Gaduła
dam rade
nawyrzej 100zł i komplet lamp w plecy bede
najpierw sprawdze jak swiatło bedzie padało na normalnym kloszu
a jak nie bedzie pasiło to kupie gładki albo dam do polerki zobacze co bedzie tansze
a i zastanawiam sie czy do zamaskowania przeróbki dookoła soczewki machnąc lampe w srodku na czarno (smoked ) czy srebrnym sprayem
narazie mam taką wizje
w poniedziałek będe mierzył klosze i lampe zeby wiedziec jakie soczewki kupic a widziałem fajne z silniczkami te by pasiły
pozdro
nawyrzej 100zł i komplet lamp w plecy bede
najpierw sprawdze jak swiatło bedzie padało na normalnym kloszu
a jak nie bedzie pasiło to kupie gładki albo dam do polerki zobacze co bedzie tansze
a i zastanawiam sie czy do zamaskowania przeróbki dookoła soczewki machnąc lampe w srodku na czarno (smoked ) czy srebrnym sprayem
narazie mam taką wizje
w poniedziałek będe mierzył klosze i lampe zeby wiedziec jakie soczewki kupic a widziałem fajne z silniczkami te by pasiły
pozdro
-

TOMEK 84 - Members