witam.. planuje przyciemnic szyby.. a dokladnie przednie-boczne, tylnie-boczne i tylnia... zastanawiam sie jaka folie wybrac... i czy przednie boczne troche jasniejsze od tylnich bocznych...czy wszytskie jednakowo ciemne..
czekam na wasze propozycje.. najlepiej z przykladami na allegro
oraz jak dokleic folie na szybach bocznych tylnich i tylniej (klapa), bo te szyby sa klejone..
hmm tez mam przyciemnione szyby...ale powiem ci ze lepiej nie rob tego sam.
Po 1 pojedz do specjalnego punktu w ktorym profesjonalnie ci to zaloza.
Po 2 dostaniesz atest dzieki ktoremu paly sie do ciebie nie przyczepia...
Po 3 jesli chodzi o to jak bardzo je przyciemniac to zasada jest raczej taka ze z tylu mozna na maxa a te z przodu troche mniej...dlatego wlasnie najlepiej zrob to w specjalistycznym punkcie..nie wiem dokaldnie jakie sa tego ceny moj golf jak kupowalem mial juz zrobiony window tinting...ale koles od ktorego kupowalem powiedzial ze nie raz policja go zatrzymywala i prosila o pokazanie atestu na przyciemnienie szyb...decyzja nalezy do ciebie..
Też chciałbym sobie okleić, ale sam tył. U mnie w mieście obklejenie samego tyłu w golfie kosztuje 280zł. Folia kosztuje ok 20-40zł więc wolałbym zrobić to samemu zwłaszcza że kiedyś obklejałem sobie malucha i nawet nieżle mi to wyszło. Tylko myśle jak z tylną szybą, czy opłaca się ją wyjmować, czy poprostu dociąć folie równo do uszczelki. Co myślicie pzdr
Silnik: 1.9d
Wysłany: 2008-03-30, 20:24
Witam ja równiesz oklejałem szyby przy swoim GOLFIKU tylko tył szyby boczne wyszły mi super ale mam problem z tylną wyciołem ją i prubowałem okleić z jednego kawałka foli ale niewyszło strasznie się zagina . CO ROBIĆ ?