Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
dlaczego ta kontrolka mróga????
Witam, mam mały problemik gdyż jak już się samochodzik mój nagrzeje (a mam 1.9 TDI) to zaczyna mi mrógać jak ja to nazywam spirala od grzania świec i niewim dlaczego a po krótkim czasie mrygania przestaje??????????? o co chodzi??????????????
-

parol - Czytacz
same problem
Hej mam dokładnie ten sam problem; Miałem jechać do warsztatu na diagnostykę ale siedzę w domu bo jestem chory. W internecie nic nie znalazłem. Jak coś się dowiesz daj znać; Ja zrobię to samo;
Dzięki
Tristan
nr GG 8025809
tristanprzybylek@interia.eu
Dzięki
Tristan
nr GG 8025809
tristanprzybylek@interia.eu
-

tristan - Berbeć
Czelosi ja wymienilem swiece i mryga nadal z tego co mi znajomy mechanik mowil moze to byc wina nastawnika dawkowania paliwa ale on tez nie jest w 100% pewien z tego wzgledu ze to tylko jak narazie teoretyczne stwierdzenie nie mam czasu jak narazie odstawic autka do niego i dla tego
- budzior
- Berbeć
mialem to samo, i ziomek powiedzial mi ze to czujnik stopu (koszt 30 zł), a ja sie pytam co ma czujnik stopu do świec - ma i to duzo ale nie chce mi sie tlumaczyc...Bynajmniej sprawdzcie sami - jak kontrolka zacznie migac, to wcisnijcie hamulec, jesli przestanie mrygac to macie rozwiazanie - czujnik stop...u mie tak bylo...
Podzielcie sie spostrzerzeniami...
Podzielcie sie spostrzerzeniami...
- c08retti
- Berbeć
HEJ PANOWIE MIALEM TEN SAM PROBLEM I OKAZALO SIE ZE NIEMAM MASY A DOKLADNIE JAK JECHALEM GDZIES PO 5 KILOMETRACH ZACZYNALA MI MRYGAC TA KONTROLKA PROBKLEM BYL TAKI ZE PRZEPALIL MI SIE PRZEWÓD OD MASY W TYLNYM LEWYM SWIATLE I DLATEGO TA KONTROLKA MIGAL JEDZCIE DO ELEKTRYKA KOSZT CALEJ NAPRAWY 10 GÓRA 20 ZŁ POZDRAWIAM
- szira07
- Czytacz
ja mam tak jak napisał "c08retti" jak tylko nacisne na hamulec zaraz przestaje, za kazdym razem tak jest, sprawdze czy ja też ten czujnik mam walniety, a czemu to ma slużyć i czemu jest powiązany ze świecami możesz mi odpowiedzieć?
MK3 1,9 TDI 90 KM
-

parol - Czytacz
dlaczego ta kontrolka mróga????
pozdro,koles wam dobrze napisal to jest problem z brakiem masy miedzy karoserią a silnikiem,wiec to sobie sprawdżcie!!!! 

- niunius49
- Berbeć