Moderator: Moderator
witajcie,
z tej strony Karol - Wrocław. Może z wasza pomocą uda mi się znaleźć wymarzonego golfa ...
z tej strony Karol - Wrocław. Może z wasza pomocą uda mi się znaleźć wymarzonego golfa ...

- karoluss91
- Berbeć
Witam! Mam na imię Tomek. Od 3 lat z marką VW, najpierw druga generacja golfa a teraz 3.
MK3
"I'd rather lose by a mile because i built my own car,
than win by a inch because someone else built it for me.
Your car is your story. Don't let someone else write the book."
"I'd rather lose by a mile because i built my own car,
than win by a inch because someone else built it for me.
Your car is your story. Don't let someone else write the book."
-

Thorsten - Moderator Globalny
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.6 AEE
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Witajcie.
Witam szanowne grono użytkowników...
Od wczoraj jestem posiadaczem od dawno wyczekiwanego VR6. Model ten interesował mnie zawsze,ale jakoś się nigdy nie składało. Auto przyjechało wczoraj ze Szwajcarii z pierwszej ręki z książką serwisową prowadzoną regularnie do 2013 roku... Tak czy siak mam nadzieję,że w razie w pomożecie.
Pozdrawiam Tomek
Od wczoraj jestem posiadaczem od dawno wyczekiwanego VR6. Model ten interesował mnie zawsze,ale jakoś się nigdy nie składało. Auto przyjechało wczoraj ze Szwajcarii z pierwszej ręki z książką serwisową prowadzoną regularnie do 2013 roku... Tak czy siak mam nadzieję,że w razie w pomożecie.
Pozdrawiam Tomek
- tomeksopot
- Berbeć
Witam wszystkich posiadaczy golf 3 :)
Od nie dawna jestem posiadaczem golfa 3 z silnikiem 1,6 AEE z roku 1997 . Silniki ten jest dosyć skomplikowany dla tego postanowiłem założyć konto na tym forum . 

- marekkk994
Siemanko
)) kilka słów o sobie jestem z Bydgoszczy posiadam Mk III z silnikiem 1.8 ABS 90 KM i właśnie prowadzę projekt Army Style.
)) kilka słów o sobie jestem z Bydgoszczy posiadam Mk III z silnikiem 1.8 ABS 90 KM i właśnie prowadzę projekt Army Style.- OsaBDG
- Czytacz