Przednie halogeny, MONTAŻ ??

Wszystko na temat tuningu optycznego naszych aut.

Moderator: Moderator

Postprzez ci-nek » 22 kwi 2012, o 17:31

Po zdjeciu nei poznam czy ori, ale musi być wina materiału. Wydaje mi sie że nie mam możliwosci zeby napiecie na halogenach było dużo większe niż przewidziane (chyba ze masz jakiś megamocny alternator, ale to by Ci popalił instalacje.
Ja kupiłem swoje ZKW juz nadtopoine, ale na razie sie trzymają. Może kupiłeś z defektem jakies?
Avatar użytkownika
ci-nek
Gaduła
 
Posty: 738
Dołączył(a): 15 maja 2011, o 22:05
Lokalizacja: Białystok/Warszawa

 

Postprzez Biały1471 » 22 kwi 2012, o 19:18

defekt co to ??
Avatar użytkownika
Biały1471
Badacz tematu
 
Posty: 161
Dołączył(a): 10 kwi 2011, o 16:05
Lokalizacja: VW GRUP Pruszcz Gdanski

Postprzez Stachu_76 » 25 kwi 2012, o 18:31

Biały1471, a jak żarówka tam siedziała że tak popłynęły u mnie na 100W tak się zrobiło
Avatar użytkownika
Stachu_76
Czytacz
 
Posty: 112
Dołączył(a): 1 mar 2012, o 13:23
Lokalizacja: Piaseczno
Silnik: 2.0
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez Biały1471 » 25 kwi 2012, o 19:16

żarówki mam 55w w właśnie i nie wiem tez o co chodzi
Avatar użytkownika
Biały1471
Badacz tematu
 
Posty: 161
Dołączył(a): 10 kwi 2011, o 16:05
Lokalizacja: VW GRUP Pruszcz Gdanski

Postprzez Taksi » 15 maja 2013, o 22:12

siemka dołączę się do tematu....mianowicie sąsiad dziś spytał się czy nie chce nic z jego golfa oddaje go do złomiarza. Widzę ze ma hella halogeny co musiał bym od niego wymontować żeby je mieć u siebie prócz samych halogena :D foto parada mile widziana ;) pozdrawiam.
Avatar użytkownika
Taksi
Gaduła
 
Posty: 624
Dołączył(a): 5 paź 2011, o 21:28
Lokalizacja: Lębork

Postprzez robert19kor » 15 maja 2013, o 22:16

kostkę, włącznik ze środka i chyba przekaźnik o ile jest takowy w halogenach
robert19kor
Badacz tematu
 
Posty: 369
Dołączył(a): 18 sty 2010, o 18:16
Lokalizacja: Koronowo

Postprzez gizu69 » 15 maja 2013, o 22:20

Taksi, włącznik świateł, instalacja no i halogeny oczywiście :-D
Tutaj możesz sobie pobrać foto poradę: http://chomikuj.pl/Krzychu_14/Dokumenty ... kcje/monta
Avatar użytkownika
gizu69
Czytacz
 
Posty: 59
Dołączył(a): 8 maja 2011, o 19:03
Lokalizacja: Radomsko

Postprzez Taksi » 16 maja 2013, o 06:28

robert19kor napisał(a):kostkę, włącznik ze środka i chyba przekaźnik o ile jest takowy w halogenach

Jaka kostkę???? I jaki przekaźnik który jest odpowiedzialny za halo????
Avatar użytkownika
Taksi
Gaduła
 
Posty: 624
Dołączył(a): 5 paź 2011, o 21:28
Lokalizacja: Lębork

Postprzez suchyvw » 16 maja 2013, o 08:54

Taksi napisał(a):jaki przekaźnik który jest odpowiedzialny za halo????

nie ma takiego przekaznika

Taksi napisał(a):Jaka kostkę????

chodzi o wtyczki do halogenów
To nie tylko samochód lecz kawałek życia..
http://www.golf3.pl/topics2/golf-iii-18-adz-vt51854.htm
suchyvw
Badacz tematu
 
Posty: 224
Dołączył(a): 2 cze 2012, o 20:29
Lokalizacja: Łączno/Morąg

Postprzez BartheZz_3 » 16 maja 2013, o 09:59

Instalacje od chlodnicy do lamp cala najlepiej wyciagnij, wlacznik swiatel, i zobacz czy nie ma jakichs wsuwek w zderzaku ktore trzymaja halogen :ok:
R.I.P Mystic B. [*]
Avatar użytkownika
BartheZz_3
Members
 
Posty: 4317
Dołączył(a): 16 cze 2011, o 10:24
Lokalizacja: PMI
Rocznik: 95
Silnik: 1Z
Paliwo: ON
Nadwozie: kombi

Poprzednia stronaNastępna strona




Powrót do Stylizacja

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości