Rozrusznik

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

Postprzez XXMLODZIAN22XX » 30 mar 2012, o 19:53

na benzynie bo mam sekwencje ale zanim gaz już miałem tak się działo gaz założyłem w poniedziałek dopiero
Avatar użytkownika
XXMLODZIAN22XX
Czytacz
 
Posty: 105
Dołączył(a): 23 lip 2011, o 18:50
Lokalizacja: Tuchola

 

Postprzez zjawa21 » 30 mar 2012, o 20:04

Sprawdź mu kompresję może już jest trochę słabsza i dla tego ciężej odpala
zjawa21
Berbeć
 
Posty: 6
Dołączył(a): 29 mar 2012, o 19:39
Lokalizacja: Kalety

Postprzez krysek0309 » 30 mar 2012, o 20:13

a moze ta kostka stacyjki ?????
Avatar użytkownika
krysek0309
Badacz tematu
 
Posty: 171
Dołączył(a): 20 lis 2011, o 17:20
Lokalizacja: KNS (Koło Nowego Sącza)

Postprzez zjawa21 » 30 mar 2012, o 20:15

No to też może być przyczyną, ale najpierw przejrzyj bezpieczniki bo to nic nie kosztuje.
zjawa21
Berbeć
 
Posty: 6
Dołączył(a): 29 mar 2012, o 19:39
Lokalizacja: Kalety

Postprzez PeeS » 31 mar 2012, o 09:36

patrzylem bezpieczniki i wszytskie sa okej :)
PeeS
Berbeć
 
Posty: 16
Dołączył(a): 6 mar 2012, o 12:27
Lokalizacja: Radom

Postprzez krysek0309 » 31 mar 2012, o 10:11

PeeS,
no to pozostaje kostka, koszt takiej kostki to 50zea z robocizną u elektryka chyba ze zrobisz to sam to 20 zł zaoszczedzisz :ok:
Avatar użytkownika
krysek0309
Badacz tematu
 
Posty: 171
Dołączył(a): 20 lis 2011, o 17:20
Lokalizacja: KNS (Koło Nowego Sącza)

Postprzez PeeS » 31 mar 2012, o 11:54

dzieki za pomoc :):) wymienie i zobacze jak efekty :D
PeeS
Berbeć
 
Posty: 16
Dołączył(a): 6 mar 2012, o 12:27
Lokalizacja: Radom

Postprzez rafal9119 » 1 kwi 2012, o 19:12

po tym zdjeciu wynika ze tulejka to ci sie skaczyła parenascie km temu he he. dobrze ze ci sie udało. pozdrawiam
MĄDRA SOWA RADZI: LEGALIZOWAC I SADZIĆ!!!!
rafal9119
Members
 
Posty: 943
Dołączył(a): 16 paź 2011, o 19:26
Lokalizacja: Pisz- NPI

Postprzez slawek5t » 1 kwi 2012, o 19:24

No jak sie długo zwleka to tak jest że wszystko porozpiernicza :)
Mój golfik ;)
Avatar użytkownika
slawek5t
Members
 
Posty: 1993
Dołączył(a): 15 cze 2011, o 00:05
Lokalizacja: Pomorskie

Dźwięk rozrusznika

Postprzez FałwejowiczZG » 26 maja 2012, o 21:51

Witam . Przy odpalaniu Golfa 1.4 94r. pojawia się dziwny dźwięk tj. zgrzyt . Pojawia się on zaraz po uruchomieniu silnika . Niekiedy odpala ładnie bez kręcenia i zgrzytów. Chciałbym się od was dowiedzieć czy tez tak macie i czy to normalne. :)
FałwejowiczZG
Berbeć
 
Posty: 4
Dołączył(a): 1 maja 2012, o 22:08
Lokalizacja: Zielona Góra

Poprzednia stronaNastępna strona




Powrót do Elektryka

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości