Problem z prawą elektryczną szybą

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

Postprzez nielegalny23 » 16 sty 2008, o 00:29

- proponuje jeszcze sprawdzic czy ta szyba rzeczywiscie grzeje po wlaczeniu przycisku,
- lub wyjac przycisk i obejzec czy jest on podlaczony do oryginalnej kostki czy jakies wsówki (nieda to 100% pewnosci)
- wlacz stacyjke i przyciskajac przycisk szyby sluchaj czy pod deska cos nie stuka
pozdrawiam

a wiec jak odpale silnik i to wlacze to auto gasnie po drugie nic nie strzela nie pyka itd pod deska...ale nie wiem czy szyba grzeje bo mam zalozona foli i sa styki odlaczone..
nielegalny23
Czytacz
 
Posty: 74
Dołączył(a): 11 gru 2007, o 00:26
Lokalizacja: ?ódz

 

Postprzez stingeros » 16 sty 2008, o 01:24

napewno przymarzniete troszku i silniczek nie daje rady:)...wybacz mu bo jest dosc maly i ciezko mu:P
*****************************
VW GOLF MK3 by STINGER
Avatar użytkownika
stingeros
Members
 
Posty: 532
Dołączył(a): 9 wrz 2007, o 12:53
Lokalizacja: Oświęcim

Postprzez kamilecki » 16 sty 2008, o 13:45

ja nie mówiłem o odpalaniu samochodu tylko wlaczeniu stacyjki na zaplon. tak zeby sie kontrolki zapalily ale bez odpalania i wtedy wlaczyc guzik od szyby i patrzec co sie bedzie dzialo. czy kontrolki zgasna vzy jakies inne cuda....

pozatym...

- lub wyjac przycisk i obejzec czy jest on podlaczony do oryginalnej kostki czy jakies wsówki (nieda to 100% pewnosci)

pozdr
kamilecki
Gaduła
 
Posty: 459
Dołączył(a): 31 paź 2007, o 19:16
Lokalizacja: do kąd

Postprzez Bandzior » 24 sty 2008, o 23:48

No niestety nie mroz, bo nawet jakies cieplo na dworzu. I to mnie dziwi
Bandzior
Czytacz
 
Posty: 101
Dołączył(a): 2 wrz 2007, o 19:25
Lokalizacja: Drygaly

Postprzez młody88 » 25 sty 2008, o 15:26

zapewne zawieszają Ci się szczotki w silniczku miałem kiedyś taki przypadek.
Systemy lokalizacji i monitoringu pojazdów GPS tel.511 623 467
młody88
Badacz tematu
 
Posty: 396
Dołączył(a): 2 gru 2007, o 12:23
Lokalizacja: Radom

Postprzez kamilecki » 25 sty 2008, o 16:34

Opel ma rację...

ale zdejmij gumę osłaniającą przwody między drzwiami a słupkiem...

tam przewody często pękają.

pozdr
kamilecki
Gaduła
 
Posty: 459
Dołączył(a): 31 paź 2007, o 19:16
Lokalizacja: do kąd

Postprzez Bandzior » 25 sty 2008, o 17:07

ok. dzieki
Bandzior
Czytacz
 
Posty: 101
Dołączył(a): 2 wrz 2007, o 19:25
Lokalizacja: Drygaly

Postprzez młody88 » 25 sty 2008, o 22:49

jak pęknie któryś przewód to zazwyczaj cpyka w szyberdachu.
Systemy lokalizacji i monitoringu pojazdów GPS tel.511 623 467
młody88
Badacz tematu
 
Posty: 396
Dołączył(a): 2 gru 2007, o 12:23
Lokalizacja: Radom

Postprzez kamilecki » 25 sty 2008, o 23:11

zależy który przewód pęknie... :-P
kamilecki
Gaduła
 
Posty: 459
Dołączył(a): 31 paź 2007, o 19:16
Lokalizacja: do kąd

Postprzez pepeeee70 » 25 sty 2008, o 23:33

a mi sie nie otwiera z wewnątrz ale kluczykiem z zewnątrz można...
pepeeee70
Berbeć
 
Posty: 3
Dołączył(a): 21 sty 2008, o 22:10
Lokalizacja: bytom

Poprzednia stronaNastępna strona




Powrót do Elektryka

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości