MFA

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

Re: MFA

Postprzez axweel15 » 22 wrz 2016, o 11:57

Siemanko ciekawi mnie czy licznik ten z pokazywaniem spalania na 100 km dało by rade założyć do mojego 1.4 AEX 60km czy wystarczy same zegary wymienić czy musze jeszcze coś dokupić? ;)
Avatar użytkownika
axweel15
Berbeć
 
Posty: 20
Dołączył(a): 23 lip 2015, o 22:45
Lokalizacja: Lutobrok
Rocznik: 97
Silnik: 1.4
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Re: MFA

 

Re: MFA

Postprzez GolfiarzJR » 22 wrz 2016, o 12:40

Mozesz wymienić ale nie bedzie Ci nic pokazywał wiecej niż w tym normalnym bo u Ciebie pewnie nie ma całej wiązki MFA czyli spalania , czujnik temp , czujnik oleju itd
Avatar użytkownika
GolfiarzJR
Administrator
 
Posty: 1362
Dołączył(a): 11 maja 2014, o 19:52
Lokalizacja: Świetochłowice
Silnik: 1.6
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Re: MFA

Postprzez szczepan69 » 10 lut 2017, o 10:33

Witam umnie wszystko dziala oprócz tem zewnetrznej bo nie mam czujnika ,problem ze spalaniem na wyswietlaczu mam takie coś ---,przewód z kostki licznika z pinu 26 wychodzi fioletowy i w chodzi gniazdo skrzynki T nie wiem któro ma byc T1 czy T2,mam problem z rozebraniem kostki przy ecu nie wiem jak zdjac obudowe z wtyczki zebym dobrał sie do kolorów kabli z pinów,ale popróbuję jeszcze.
szczepan69
Berbeć
 
Posty: 17
Dołączył(a): 27 cze 2014, o 20:49
Lokalizacja: Sanok

Re: MFA

Postprzez szczepan69 » 11 lut 2017, o 08:25

przewód z pinu ECU 27 mam kolor żółty ,potrzebuje pomocy gdzie on idzie z ECU????
szczepan69
Berbeć
 
Posty: 17
Dołączył(a): 27 cze 2014, o 20:49
Lokalizacja: Sanok

Poprzednia strona




Powrót do Elektryka

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości