Wymiana łożyska pompy wspomagania

Wszystkie informacje o elementach układu kierowniczego.

Moderator: Moderator

Wymiana łożyska pompy wspomagania

Postprzez VWojtek » 6 kwi 2008, o 11:41

Jak w temacie, strasznie hałasuje mi pompa wspomagania od czasu jak wymieniłem pasek. Musiałem za mocno go naciągnąć i łożysko zaczęło sie sypać :-/ Czy ktoś z was wymieniał może to łożysko?
My Golf
Avatar użytkownika
VWojtek
Czytacz
 
Posty: 62
Dołączył(a): 4 lis 2007, o 10:16
Lokalizacja: Jaworzno

Wymiana łożyska pompy wspomagania

 

Postprzez młody88 » 6 kwi 2008, o 21:18

raczej pompa do wymiany.
Systemy lokalizacji i monitoringu pojazdów GPS tel.511 623 467
młody88
Badacz tematu
 
Posty: 396
Dołączył(a): 2 gru 2007, o 12:23
Lokalizacja: Radom

Postprzez opolanin » 11 kwi 2008, o 01:34

VWojtek, z tego co mi wiadomo to wymienia sie cala pompe niestety
opolanin
 

pompa wspomagania

Postprzez duniek » 15 kwi 2008, o 22:23

Wiesz co, mialem taki sam problem tyle ze u mnie juz lozyska sie nie obracalo i dalem do goscia od pomp i wymienil lozysko, pompy nie musisz wymieniac-koszt ok 150 zl...pozdrawiam
Avatar użytkownika
duniek
Berbeć
 
Posty: 7
Dołączył(a): 18 mar 2008, o 20:03
Lokalizacja: wroclaw

Postprzez mat » 19 kwi 2008, o 01:04

lozysko pompy jest wymianialne. w sklepie gdzie maja lozyska podajesz numer i Ci dobieraja. koszt jakies 11 zl, wymiana w zaleznosci od mechanika. ja dalem 30 zl
mat
Czytacz
 
Posty: 55
Dołączył(a): 31 gru 2007, o 15:19
Lokalizacja: TSK

Postprzez Groch367 » 19 kwi 2008, o 10:58

a to sie wymienia :?: :-o
WSZYSCY MAJĄ GOLFA MAM I JA
Avatar użytkownika
Groch367
Badacz tematu
 
Posty: 301
Dołączył(a): 21 wrz 2007, o 21:14
Lokalizacja: Paczków/Wrocław

Postprzez mat » 19 kwi 2008, o 13:05

sie wymienia....
mat
Czytacz
 
Posty: 55
Dołączył(a): 31 gru 2007, o 15:19
Lokalizacja: TSK

Postprzez VWojtek » 19 kwi 2008, o 14:33

A da rade samemu wymienić? :-)
My Golf
Avatar użytkownika
VWojtek
Czytacz
 
Posty: 62
Dołączył(a): 4 lis 2007, o 10:16
Lokalizacja: Jaworzno

Postprzez mat » 19 kwi 2008, o 14:55

nie wiem, ja tego nie robilem bo nie chcialem popsuc. ale mysle ze jakby sie do tego dobrze zapial to pewnie da rade
mat
Czytacz
 
Posty: 55
Dołączył(a): 31 gru 2007, o 15:19
Lokalizacja: TSK





Powrót do Układ kierowniczy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość