rozebralem swojego abf po 281.tys km dalem blok do kowala mialy byc nowe tloki i szlify, ale ze wzgledu na cene tlokow zostaja stare. czy wytrzymaja jak troche podciagne silnik? tj.glowica u Swiatka i inny kolektor wydechowy. cz raczej nie ryzkowac? a moze nie pchac sie w walki i odlozyc na turbo, ale to juz powazne koszty i na pewno duzo czasu?
wiesz jesli chodzi o to z twoim silnikiem to nie wiem moze turbo by bylo dobre ale jak tloki nie sa zjechane tzn wiesz - nie bierze oleju - to mozna zalozyc
no Madej mial wypadek samochodowy - i mial dluga rehabilitacje - a golfa sam przerabialem - wszystko - lampy zderzaki - a z tej listy chlopakow to ja jestem ten ostatni - i wiesz co - zgadnij gdzie jestem teraz ze Skowronskim - jak masz gg to sie odezwij - moj jest tu widoczny
w rzeszowie? niestety, jutro bede miel gg bo sobie zaloze. ja jestem teraz w Bad Kisingen ok 100km od frankfurtu mam wolne w pracy i jestem u wujka. domyslaem sie ze to Ty moze dla tego ze dales sie na koniec ljsty? no ale gdzie jestescie??????? pozdrow skowrona.
pracuje miesiac jestem po slubie.9 zmiana niezle to wy jestescie dobrzy w miedzy czasie pewno byl kosow jeszcze? cos trela mowil. napisz kiedy wracacie wpadne na 3841
wracamy w lutym przyszlego roku - no a Trela wolal do Kosowa jechac - a szkoda - z nim niezly cyrk by byl - Podolski tez byl z nim w Kosowie - nam jeszcze 3 miechy niespelna zostalo - to odezwij sie jeszcze - fajnie ze sie natknelismy na siebie pozdro