Mianowicie mam golfa 3 kombi rok 1994 kombi pojemność 1,8 i do wymiant czujnik ABS przód ze strony kierowcy (lewy) ale nie wiem który jest dobry bo u mnie w mieście chcą za taki 160 zl a na alegro znalazlem za 16 zl i pytam czy bedzie pasował z góry dzieki
Tak kolego bedzie pasowal tylko pamietaj o tym zeby sprzedajacemy podaj ktory czujnik chcesz LEWY czy PRAWY to jest wazne pzdr.
(aha nie patrz sie na cene tylko patrz sie zeby byl orginalny... tu masz http://www.allegro.pl/ite...ryginalny_.html troszkie drozszy ale widac logo VW a w tym co pokazales nie widze)
Silnik: ADY 2.0 GTI + LPG Pomógł: 4 razy Wiek: 31 Dołączył: 28 Sty 2008 Posty: 124 Skąd: Zgierz
Wysłany: 2008-05-17, 09:54
Ja kupowalem czujniki ABS z aukcji miecia i nie mial loga Vw i dzialaja. Tylko okazalo sie ze wtyczki musialem przelozyc bo u mnie sa do 95 roku a taki czujnik na tyl oryginalny kosztuje 260 zl sztuka