logo

Golf 3 Klub Polska
Forum miłośników VW Golf 3

Poprzedni temat «» Następny temat
Odpala za drugim razem?! załamka...
Autor Wiadomość
Sebolba 
sebolba

Silnik: 1.8
Wysłany: 2008-06-17, 20:44   Odpala za drugim razem?! załamka...

Witam. Mam taki mały rebus. Ostatnio padła mi pompa paliwa elektryczna. Wymieniłem i wszystko si ale zrobiłem ok 30km i juz problemy z odpaleniem. Golfina owszem odpala ale za drugim razem!!! Wiecznie za drugim! :zdegustowany: Silnik 1,8 na gaziwie i tu nie ma zadnych problemów. Ale jazda na benzynie to koszmar. Jak wspominałem pali za drugim razem jesli kopne mu w pedał gazu to sie buntuje( jakby nie dostawał na tyle mieszanki) Pomocy!!! MOze cos zle poskladałem, przeoczyłem? Juz wczesniej miał takie micro dziury przy ostrzejszej jezdzie ale po wymianie pompy to tragedia! Pompa nowa. Pomocy panowie i panie bo taka bzdura niby ale doprowadza mnie do szału :kwasny:

dziabi3 

Silnik: 1.4 ABD + NOS
Wysłany: 2008-06-20, 23:45   

a filtr paliwa?

Sebolba 
sebolba

Silnik: 1.8
Wysłany: 2008-06-24, 22:18   

Ello ello!!! Z filtrem jest ok. Człowiek całe zycie sie uczy!! :-D Poprostu zbieg okolicznosci ale zaczął mi swirowac wskaznik paliwa ponizej 1/4 stanu a co za tym idzie myślałem ze paliwa jest ok:) NIE BYŁO! Dolałem benzoli ale i tak wiecej niż powinno bo pół baku. Problemy znikły i golfina znów tnie jak powinna ;-) Reasumując po wymianie pompy na zamiennik dolejcie paliwka i bedzie ok! Pozdrawiam.

Advertisement Reklama

Skad:...

Odpowiedz do tematu