Silnik: 1,6 75 km AEE Pomógł: 11 razy Wiek: 21 Dołączył: 16 Paź 2011 Posty: 610 Skąd: Pisz- NPI
Wysłany: 2012-02-05, 12:28 falujące obroty
panowie , obroty faluja jak skazówki od zegarka. zacina sie na 3 tys czasami na 2 tys. przepustnica nowa i dalej to samo. czy wymiana sterownika pomoże???
_________________ Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Silnik: 1,6 75 km AEE Pomógł: 11 razy Wiek: 21 Dołączył: 16 Paź 2011 Posty: 610 Skąd: Pisz- NPI
Wysłany: 2012-02-05, 13:03
tylko tu to jest razem z przepustnica i całosc wymieniłem. jak go adaptuje vagiem to gubi nastawy i dalej faluje/
_________________ Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
ja jutro wymieniam u siebie przepustnice kolego jezeli to nie pomoze wymieniam sterownik.moze wymien go ale moze uda Ci sie gdzies dostac tak zebys mogl go ewentualnie zwrocic zeby nie wpedzac sie w koszty.
Wysłany: 2012-02-05, 15:58
mam kumpla na szrocie to jutro wpadne jak bedzie miał z takimi samymi numerami to wrzuce do auta. a ty przepustnice nowa bierzesz?
nie uzywke tez mam na szczescie znajomego z czesciami to moge kilka sprawdzic.szkoda bo mam przepustnice jak nówka wygląda a tu trzeba bedzie wpakowac jakąs "brzydką" ale najwazniejsze zeby furka smigała
Wysłany: 2012-02-05, 19:07
u mnie to jest tak jak mu odbije to chodzi dobrze np. dzis jezdziłem w południe to obroty falowały. a za pare godzin jechałem do miasta prawie 20 km w jedno strone to palił od strzała i nie falowały obroty normlnie jak by sie naprawił. zobacze jak jutro bedzie chodził he