ile kosztuje pasek ropzrzadu,czy jeszcze jakies czesci musze kupic do tego?takze chcialbym sie dowiedziec cene paska klinowego,no i oczywiscie cena za robote ,poniewaz ktos mi powiedzial ze to od groma kosztuje,prosze o pomoc
pasek od 27 zł do 50 , napinacz od 40 do 90 tez powinienes kupic przy zmianie no i p0asek wieloklinowy od 20 do zl oczywiscie sam wybierzesz jaakiej firmy kupisz ale na pasku za 27 zł czy za 50 zrobic powinienes 60 tys wiec pewnie sporo sie placi za nazwe firmy
rolke mozna raz oszukac a ztym kosztem lekko przesadziłes chyba ze od ciebie tyle wzieli ja za rozrzqad wymiene paska wieloklinowego filtrów i oleju zaplaciłem 120 zł!! nie musisz placic w serwisie lub u mechanika wystarczy ze odpowiednio zagadasz z pracownikiem jakiegokolwiek serwisu ja pogadałem z gosciem z seata i zrobił mi to w szystko w garazu w 3 godziny wkoncu kazdy chce zarobic