hej:) mowiac krotko i zwiezle ....musze zamontowac w przednich drzwiach instalacje audio bo u mnie w golfie nie ma...pytanie jak rozkrecic ta czesc deski rozdzielczej z lewej i z prawej strony zeby pozniej poprowadzic kable do radia..jak sa jakies kruczki to piszcie o wszystkim co wiecie na ten temat:) z gory wielkie dzieki:)
jak nie masz air bagów to z prawej wykręcasz schowek i masz tyle miejsca ze mozna głowe wlożyć a jeśli jest to dolny schowej trzeba zdemontować i potem wysunąc ten element z poduchą
od strony kierowcy pod kolumna kierownicza wszystkie plastiki sie zdejmują, ale niestety nie pamietam w jakiej kolejności bo dawno tego nie robilem
moze mi ktos jeszcze powiedziec jak juz wsadze glosniki do drzwi...mam dokladnie blaupunkty gtx...16 cm....to te maskownice beda wystawac...z kolei seryjne maskownice to sa atrapy jak widze bo sa cale z plastkiu wiec raczej nie wydostanie sie przez nie dzwiek..co z tym mozna zrobic??