jesli macie jakies fajne propozycje to czekam,
kolo 600 zł, wejscie USB by sie przydalo, planuje subwoofer wiec jakies dodatki zwiazane z obsluga suba by sie przydaly.
glownie zwrocilem uwage na soniaka, bo ma na prawde dobra cene. wiem ze pioneer pewnie zagra lepiej, ale to radio bedzie obslugiwalo glosniki za 200-250 zł (moze przez wzmacniacz - nie jestem jeszcze pewien czy nastarcze z kasa ) wiec jakos dzwieku w kazdym z w/w pewnie bedzie i tak za dobra)
Pomyśl o tym radio Ma usb na kablu a nie jak Sony w panelu.Kabel jest dośc długi więc można sobie go wszędzie poprowadzić.Ja mam takie u siebie w Golfie i jestem bardzo z niego zadowolony.
Świetne radio, multum opcji, Bluetooth, USB na kablu.
Mam to radio w aucie i gra naprawdę przyzwocie.
Miałem wybór: Alipne (CDA-9884), ten Blaupunkt i bodjaże jakiś Pioneer.
Wybrałem Blaupunkta i nie żałuję (a miałem już wiele modelów odtwarzaczy....).
Gdybyś chciał mogę podesłać real fotki - jak to radio wygląda na żywo.
_________________ ----------------------
Pozdrawiam
Paweł
Silnik: 1,9 TDi 1Z Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Mar 2008 Posty: 319 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-08-15, 19:29
dragonfly napisał/a:
Pomyśl o tym radio Ma usb na kablu a nie jak Sony w panelu.Kabel jest dośc długi więc można sobie go wszędzie poprowadzić.Ja mam takie u siebie w Golfie i jestem bardzo z niego zadowolony.
ale to radio nie ma bluetooth'a
[ Dodano: 2008-08-15, 20:30 ]
a czemu Sony srednio sie widzi?
biorac pod uwage ze mam sonyericssona to chyba z BT nie powinno byc lipy na 100%
zdaje mi sie ze pionek bedzie najlepszym wyborem, ale kosztuje wiecej znacznie
moze ktos ma tego soniaka? (i o co tam chopdzi z tym +100dB?)
ja mam alpine CDA 9855R i jest rewelacyjna bawiłem się też najtańszą ą wersją i też było nie żle więc polecam Alpinke
-bardzo wydajna końcówka
-niezawodność
-intuicyjna obsługa
minusem jest to że wszystkie rozszezenia (KCE-300BT i KCE-422i) są całkiem drogie
ale prawde mówiąc wątpie zebyś je kiedykolwiek potrzebował