kUPIłEM RADYJKO GAMMA V
Podłączyłem tak jak nalezy i nic pokazuje mi sie napis phone safe we ktos moze jak sobie z tym poradzic
Czy radyjko jest popsute ? bo podczas tego napisu mało który przycisk reaguje
Prosze o pisanie dokladniejszych nazw tematow pzdr.
Napis SAFE oznacza że radyjko jest zablokowane, aby je odblokować musisz wpisać kod.
Mam nadzieję że kupiłeś radyjko razem z kodem, jesli nie to musisz zwrócić się do gościa
od którego kupiłeś te radio o kod, powinien ci podać.
Wiec tak do radia powinieneś dostac kod ktorzy nalezy wpisac do radyjka... aby wpisac kod nalezy nacisnac dwa guziki nie wiem jak to jest w GAMMA V ale w IV bylo trzeba przytrzymac TP+TA ...
Poczekaj moze ktos ma takie radyjko i Ci pomoze a jak nie to musisz porozmawiac z sprzedawca ...
Silnik: 1.8 ADZ Pomógł: 1 raz Wiek: 30 Dołączył: 26 Gru 2007 Posty: 562 Skąd: SI
Wysłany: 2008-07-02, 21:55
Rozmowa ze sprzedawcą pomogła by tutaj najbardziej bo to najprostrze rozwiązanie.Jednak jeśli to niemożliwe musisz poszukać kod-speca.Trzeba wylutować procesor,odczytać programatorem i rozszyfrować.Człowiek kiedyś się tym zajmował ale to stare czasy potrzeba cierpliwości i nie trzęsąca się ręka...Na starsze produkty dobrym rozwiązaniem rozkodywywującym była zamrażalka-noc wystarczyła.Czasy i sprzęt się zmieniły więc nie sądze,że to dobry pomysł Życze powodzenia.