Witam!!!!! posiadam golfa z 93' wersja "Europe" i pytanie wiarze sie z tym czy trzeba do glosnikow (jeszcze ich nie mam) przeciagc instalacje elektryczna
czy jest moze jakas fabryczna?? dziekuje z gory za pomoc
napewni jest fabryczna:)..wydaje mi sie ze fabrycznie kable ida do podszybia do drzwi przednich i do bafagznika:P...ale nie jestem pewny...a kostka napewno jest
_________________ ***************************** VW GOLF MK3 by STINGER
Seryjnie to idą tylko kable na podszybie i tak samo kostka jest przystosowana. Jeżeli chcesz dodatkowe głośniki to nieobejdzie się bez zmiany kostki i przeciągnięcia kabli.
_________________ Posłuchaj go, prawde Ci powie ----------------------------------------------------->
Silnik: 1.9 TDI AHU Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 23 Gru 2007 Posty: 157 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2008-01-22, 12:37
U mnie do drzwi też idą seryjne kable. mam wersje 3d a teraz mam problem jak pociągnąć kable na tylnią półkę żeby wdtawić głośniki tam. W półce są już dziury to znaczy że wczesniej musiały tam być jakieś głośniki ale niewidze żadnych kabli i tu mam problem któredy je dać..