Witam mam problem z podlaczeniem glosnikow z tylnych drzwiach otoz nie ma poprowadzonych kabli i nie wiem jak je poprowadzic od radia do drzwi. Moze ktos juz prowadzil kable i wie co sie rozbiera aby je poprowadzic. Z gory dziekuje
Silnik: AHF+ Pomógł: 36 razy Wiek: 24 Dołączył: 07 Sty 2008 Posty: 1197 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2008-07-06, 09:36
witam... ja kable poscilem bokiem pod dolnymi plastikami, nastepnie zrobilem dziurke w tej wiazce gumowej co masz miedzy drzwami jak otwierasz i dalem tam kabel... pozniej to reke wlozylem do otworu na glosnik i wyczulem kabel
Silnik: 1,8 GL AAM+LPG Pomógł: 36 razy Wiek: 27 Dołączył: 07 Maj 2008 Posty: 700 Skąd: wójcice
Wysłany: 2008-07-06, 09:53
witam możesz pójść na skróty i puścić pod dywanikiem albo pod wewnętrznym progiem a później pod deską i do radia tylko musisz rozebrać konsole środkową
Silnik: AHF+ Pomógł: 36 razy Wiek: 24 Dołączył: 07 Sty 2008 Posty: 1197 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2008-07-06, 11:03
no to jak idzie progiem to pozniej schowaj go pod schowkiem od strony pasazera... jezeli chcesz miec lepszy dostep do radia to mozesz rozebrac panel nawiewow... stamtad ladnie puscisz kabel, na dole go zlapiesz i chowasz pod plastikiem