samo urządzenie całkiem, ale cieżko coś powiedzeć o mapach, pracuje w sklepie rtv-agd, mamy w ofercie nawigacje, i powiem ci, że najlepsze mapy to AutoMapa teraz już jest 5, i dalej ciągle Mio. za podobną kwotę kupisz spokojnie jakieś MIO np. C520 a MioMapą, albo coś innego z AutoMapą, ja używam teraz AutoMapy 5 i jestem abrdzo zadowolony, podobnie i MIO, wgrałem sobie tylko fotoradary i jest elegancko.
co do mio, druga sprawa bardzo szybki serwis, a samych reklmacji bardzo mało, czasem wiadomo jak we wszytskim trafi się, seriws robisz on-line , w ciągu max dwóch dni kurier u ciebie w domu, albo odnosisz do skelpu i sklep to załatwia.
polecam rozejrzeć się po MIO i do tego AutoMape, tylko zeby już 5 była
Tez sie zastanawialem nad nawigacja ale taka za rozsadna cene i dosyc dobra,z dokladniejsza mapa polski i fotoradarami, 1,5 calowy ekranik.I tak przyokazji najlepsze miejsce i chyba jedyne(ale niewiem )
na zamontowanie nawi to przy nawiewach. Jak ktos ma fajny pomysl gdzie jeszcze mozna zamontowac to pisac
proponuję popatrzeć ma MIO P360 i P550m, a jak coś wiekszego to C520 z MioMap, i do tego fotoradary tylko sobie dograć, zajmuje to dosłownie 5-10 minut, jak ktoś by potrzebował to pisać opiszę jak zrobić
Najbardziej chodzi mi o dokładną mapę Europy razem z fotoradarami ponieważ dużo kursuję (Polska-Niemcy-Holandia) oraz bluetooth. Cenowo od 1000 zł do 1200 .
tzn. chodzi ci o np. wgranie drugiej mapy? poza tą która będzie na urządzeniu?
nie wiem jak w C520, ale w najnowszej serii Moov , spokojnie można mieć więcej map, ładuje je się na karte pamięci i chodzi, ale czy tak jest w każdym modelu to nie wiem - jutro w sklepie pobawię się to ci napewno w ciągu dnia napisze jak to jest
_________________ nim zadasz pytanie, skorzystaj z opcji SZUKAJ
W moov jest windows mobile 5.0, wiec nawet jesli jest zablokowany, to trzeba dac komus kto odblokuje i mozna wgrywac.
Nie wiem ile kosztuje taka usluga.