Silnik: 1,6 AEA Pomógł: 14 razy Wiek: 28 Dołączył: 31 Sie 2009 Posty: 482 Skąd: LKS
Wysłany: 2010-11-02, 09:37
O nowych helixach blue 62 zapomnij to juz modele archiwalne ale grają lepiej niż dark blue. Jedyne zdarzają się używane komplety. Ja szukałem długo i jakoś się trafiło. Trzeba cierpliwie czekać albo kupić aktualny model
rozumiem jeszcze ze lepsze cenowo by zdrozaly ale zamienic cos dobrego na cos slabszego;/
edit
Kupilem w koncu helixy b62c i szczeze mowiac to nie jestem zadowolony;/ Co prawda graja czysto nawet glosno ale w golfie z tych glosnikow basu nie ma w ogole;( poprzednie (stare phillipsy) maja wiecej basu niz te helixy;( Golf poprstu ma jakas taka dziwna konstrukce drzwi ze glosniki nie chca grac dobrze. W omedze mialem te samo radio i te same glosniki(phillips) i graly elegancko - czysto z basem(bylo brzmienie) a w golfie jest padaka. Skrzynki nie chce bo potrzebuje miejsce w bagarzniku.