Witam Mam golfa III 96r. 1.4l mam problem z sprzetem zamierzam kupic wzmacniacz blaupunkt gta 480 skrzynie wlasnej roboty z głośnikami 25cm boschman.. Nie wiem co zrobic z glosnikami w drzwiach czy kupic jakies mocne do samego przodu czy skupic sie na przodzie i tylnych drzwiach zastanawiam sie nad kupnem;
nie mam pojecia co wybrac JBL,Helix,Blaupunkt..
Witam Mam golfa III 96r. 1.4l mam problem z sprzetem zamierzam kupic wzmacniacz blaupunkt gta 480 skrzynie wlasnej roboty z głośnikami 25cm boschman.. Nie wiem co zrobic z glosnikami w drzwiach czy kupic jakies mocne do samego przodu czy skupic sie na przodzie i tylnych drzwiach zastanawiam sie nad kupnem;
nie mam pojecia co wybrac JBL,Helix,Blaupunkt..
Silnik: 1.8 ADZ Pomógł: 1 raz Wiek: 30 Dołączył: 26 Gru 2007 Posty: 562 Skąd: SI
Wysłany: 2008-07-02, 12:06
Witam''sąsiada'' napisz jakie masz radio i czy masz funkcje regulacji pasma przenoszenia na poszczególne kanały jeśli masz to ja zostwaiłbym seryjne-są naprawde dobrze zestrojone i te w desce rozdzielczej i te w drzwiach.Ja zakupiłem tylko Blaupunkty na tylną półke,reszte zostawiłem serie i gra naprawde dobrze,jeśli jednak nie chcesz głośników w tylnej półce lub też nie masz funkcji regulacji pasma kup jakiś zestawik głośników polecałbym JBL-a lub właśnie Blaupunkta.Dodam,że miałem woofer oraz wzmacniacz JBL-a do pełni zestawu i wszystko grało naprawde dobrze.Powodzenia.