Musze przyznać ze ma bardzo ładną szate graficzną, mnustwo funkcji i bardzo fajne sterowanie. Narazie gra OK, ale nie moge sprawdzić wszystkiego bo nie mam jeszcze kabelka MiniISO zeby mieć wyjście na Subwoofer i wzmacniacz.
Ciewaką opcją w tym radyjku jest możliwość WYŁĄCZENIA wbudowanego wzmacniacza który daje moc na seryjne głośniki, aby zaoszczędzić prąd, gdy audio gra z zewnętrznego wzmacniacza (tak jak u mnie będzie), nie spotkałem się z takim czymś jeszcze
ja się troche spoznilem, bo bym ci poradzil inne radio, no ale skoro juz kupiles - to niech Ci dobrze sluzy
ja mam JVC KD-G342 i polecam go w 100%. Z skrzynią basową Boss i wzmacniaczem (nie wiem jakiej firmy) gra elegancko. Jestem koneserem dobrego dźwięku i lubie słuchać dużo muzyki w super jakości dźwięku. Ten JVC mnie w 100% zadowala. Tak na przyszłość, gdyby ktoś chciał kupic nowe radio - polecam JVC. Ma wszystkie podstawowe funckje, bez zbędnych bajerów, wejście AUX, mp3, wyjście na wzmaka i radyjko jest zgodne ze standardami ISO (kostki, złączki ect).
Do tego jest ciekawa opcja z bezpiecznikiem na tyle. Ma 2 pozycje, albo radyjko włącza się wraz z zapłonem, albo radyjko dostaje prąd cały czas (opcja z zapłonem jest jednak mało użyteczna, bo pamięc radia się wtedy kasuje po wyłączeniu zapłonu).