Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 104 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4856 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2010-09-02, 12:27
skoro masz wzmacniacz i skrzynie to radyjko nie musi byc az tak wygorowane. wazne by miało wyjscie pod wzmacniacz no i mp3. Juz na allegro takie w miare dobre kupisz za 250-300 zł.
Pionek też jest w miare dobrym radyjkiem, ale ja szczerze z czystym sumieniem polecam Alpine z serii CDA nie innej Kup jakąś używkę właśnie z serii CDA nie zawiedziesz się.
Silnik: 2.0 ADY Pomógł: 18 razy Wiek: 22 Dołączył: 27 Sie 2010 Posty: 565 Skąd: SKL/Cz-wa
Wysłany: 2010-09-19, 21:37
Wiadomo że Alpine to świetna firma. Pioki złe też nie są ale zależy które. Ja powoli tez zaczynam myśleć o zmianie radia i znajomi polecają mi JVC. kilku z nich ma te radia i nie narzekają
Silnik: nie do zajechania Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 228 Skąd: Nysa
Wysłany: 2010-09-28, 10:26
Każda sroczka swój ogonek chwali...
Ja mam JVC z USB, kupiłem nowe za 280 zł...okazja. Nie zamienił bym na inne, a tym bardziej Balupunkt-a , szczególnie że te tanie niebiesku punkty grają identycznie jak radia po 100 zł no-name.
Z firm ultra tanich, kiedy radio ma grać i nic więcej, polecam DK Digital i Denver. Z DK ojciec korzysta w Felicji od lat - nie narzeka, kumpel korzystał z Denvera ponad rok - był zadowolony i zdziwiony że radio za ok 70 zł ma tyle funkcji i radzi sobie z kartami SD 8 GB itp.
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA