Wysłany: 2007-09-19, 20:38 jakie macie naglosnienie w swoim golfiku ??
tak jak w tytule co kto ma, co kto poleca ja mam u siebie 10 glosniczkow
4-wysoko tonowe
2-srednio tonowo
2-kick basy
2-glosniki basowe zamkniete w jednej skrzyni
i do tego wzmacniacz blaupunkt gta4 ,
oraz radyjko pioneer
wszystko razem gra całkiem przyzwoicie:)
Silnik: 1.6 101KM Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 103 Skąd: Goleniów
Wysłany: 2007-09-19, 23:33
Ja mam tylko odseparowany zestaw z przodu. Dosyć słaby bo wszystko ciągnie radio. Póki co to nie mam kasy na zabawę z car audio. Ale powoli rodzi mi się plan zmian w całym golfie.
moje car -audio
radio:
pioneer cd/mp3 deh-2900mp
głósniki :
standardowe w kokpicie
w dzwiach 80w pioneer-ki
tyl :
180w pioneer-ki tzw"jajka"
to wszystko regoluja zwrotnice mac audio
bagaznik:
wzmacniacz blaupunkt 4x400 -zmostkowane
pod głosnik sony Xploud 1700w okolo42cm
uff i to na tyle ...
jak narazie
Silnik: 1,8 AAM/ MK IV 1,8T Pomógł: 4 razy Dołączył: 14 Wrz 2007 Posty: 137 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2007-09-24, 16:32
jak na razie :
Radio Sony Xplod CDX MP 80
Na podszybiu gwizdki ze zwrotnicami SinusLive
Przednie drzwi średniotonowki SinusLive 140W
Tyl 2 drozny zestaw SinusLive 140W
A w bagazniku : wzmak Audisona srx
i skrzynia z głosnikiem JL audio 300RMS
....
ja mam 2 niskotonowe alpiny z przodu w połce i syki ze zwrotnicami. Oraz basowe w drzwiach z przodu tez alpiny. Radio Mp 3 boschman i tube ze wzmacniaczem kupiona na allegro i gra wypasik tylko blacha dzwoni:))
tuba 400W
pioneer deh 8400mp sprzężony z oryginalnym nagłośnieniem NOKIA z procesorem dzwięku z przodu na tunelu i suboferem z tyłu wszystko fabrycznie montowane jakość porównywalna z systemem BOSE w audi poprostu masakra
ale to dziwne u większości osób elementem zabudowy sa tylne głośniczki w półce a kilka tematów niżej grono osób wypowiada się bardzo negatywnie na montaż głośników w tej czesci chocairz ja sie z nimi nie zgadzam
subik to intertechnik MDS08 cos takiego http://www.allegro.pl/ite...od_gravity.html
daje rade przyznam potrafi zamasowac a wzmak hmm tandeta nie warto sie chwali i tak wymieniam na cos leprzego to tyle
U mnie na razie z przodu zestaw 2 drozny tweety przy lusterkach + mid-low z blaupunkta velocity na dole drzwi, jeszcze nie wymienione "stockowe" glosniki w podszybiu, w bagazniku Blaupunkt GTb 1200 HP(skrzynia basowa) + Blaupunkt GTA 2 MKII (wzmacniacz), jednostka sterująca - Sony CDX-GT 414 jak narazie wystarczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum