jakie macie naglosnienie w swoim golfiku ??
Autor
Wiadomość
pajda150
Silnik: 1.8 AAM
Wiek: 22 Dołączył: 22 Lis 2010 Posty: 148 Skąd: Zebrzydowice
Wysłany: 2011-05-02, 19:36
i sie majsterku ciesz bo kurde do mnie powoli juz trzeba lekko pokkrzykiwać głuchy jak pień ;D im wiecej watów tym głośniej sie słucha i takie to jest...
_________________ zapraszam do mnie :
http://www.golf3.pl/topics2/moj-wulf-vt32876.htm
muchapmi
Silnik: 1.6 AEA
Wysłany: 2011-05-02, 23:41
slavwek.ie napisał/a: muchapmi napisał/a: Oczywiście wszytko ładnie okablowane
muchapmi napisał/a: lampy przygasają jak zrobię głośniej
Czyli to okablowanie nie takie ładne...
A tak poza konkursem, podróżujesz na tylnej kanapie?
Nie podróżuje na tylnej kanapie, ale Ci co tam siedzą to masaż pleców mają ;D
A przygasanie lamp jest od dużego napięcia jakie idzie, brak kondensatora robi swoje.
slavwek.ie
Silnik: warczy
Pomógł: 39 razy Dołączył: 10 Paź 2009 Posty: 669 Skąd: P-ce
Wysłany: 2011-05-03, 17:05
muchapmi napisał/a: Nie podróżuje na tylnej kanapie, ale Ci co tam siedzą to masaż pleców mają ;D
Jakoś nie zauważyłem przednich głośników w twoim aucie, nagłaśnianie od du..py strony należy do historii, oraz kojarzone jest z agrotjuningiem.
muchapmi napisał/a: A przygasanie lamp jest od dużego napięcia jakie idzie, brak kondensatora robi swoje.
Mam ok 700W RMS-u w aucie (2 wzmacniacze) i nie mam problemów ze spadkami napięcia (kondensatora też nie mam)
_________________ Volkswagen Klub Polska #157
muchapmi
Silnik: 1.6 AEA
Wysłany: 2011-05-07, 22:19
slavwek.ie napisał/a: muchapmi napisał/a: Nie podróżuje na tylnej kanapie, ale Ci co tam siedzą to masaż pleców mają ;D
Jakoś nie zauważyłem przednich głośników w twoim aucie, nagłaśnianie od du..py strony należy do historii, oraz kojarzone jest z agrotjuningiem.
muchapmi napisał/a: A przygasanie lamp jest od dużego napięcia jakie idzie, brak kondensatora robi swoje.
Mam ok 700W RMS-u w aucie (2 wzmacniacze) i nie mam problemów ze spadkami napięcia (kondensatora też nie mam)
To jakieś lipne te wzmaki masz, i nie dają tyle mocy ile powinno na te niby "700RMS".
slavwek.ie
Silnik: warczy
Pomógł: 39 razy Dołączył: 10 Paź 2009 Posty: 669 Skąd: P-ce
Wysłany: 2011-05-08, 09:41
muchapmi napisał/a: To jakieś lipne te wzmaki masz, i nie dają tyle mocy ile powinno na te niby "700RMS".
nie kompromituj się już więcej...
_________________ Volkswagen Klub Polska #157
Advertisement Reklama
Skad:...