tez mam skromnie
wygłuszone drzwi
dystanse
system odseparowany PHASE PCS 165.20
tweetery w podszybiu
radio alpine CDE 9827rr
wzmak carpowr hpb-502
sub narazie blaupunkt 12'
_________________ Jak sie bawic to sie bawic 1.8 wyj..... VR6 wstawic
Co prawda sprzęt w rozsypce bo już 3 zmiana audio w ciągu 11 miesięcy ale coś jest.
Radio stary poczciwy clarion
Przód Sinuslive SL16 + Neo 28s
Wzmak przód Alpine 3539
Przewody-> Stinger, Dietz, Spawara
Plany na pierwszą połowę 2010:
- wymiana elektrowni na większą
- dodatkowy przewód 50qmm do sekcji subwooferów
- wygłuszenie bagażnika
- zmiana radia na clariona 958 lub Alpinka CDA 78xx
- wzmak min 1,2kW
- 2x Re Audio Se 10d4
- w późniejszym czasie wymiana tweeterów i aktywka w bi-ampingu
Resztę pokaże czas
Heh u mnie skromnie jak narazie: Radyjo Sony Xplod CDX GT 410U w poszybiu "syczki" Pionner, na dole w drzwiach też "P" dystanse+ wygłuszenie jakieś 60RMS, tył RoCker 6*9 czy jakoś tak to chiny nazwały W przyszłości wymiana/ montaż reszty sprzętu na Pionner + skromny Sub
_________________ SIMSON- naprawy remonty regulacje tuning. Tanio i solidnie. krzysztoff zrobi jak coś to pisać do krzysztoff na PW abo gg xD
Radyjko Sony CDX-GT710
Przod podszybie serja
Tyl przy zaglowkach tweetery a w bagazniku tuba aktywna
co w sumie daje wzglednie zadawalajacy efekt bo zle zamontowana tablica rejstracyjna odpadla jak dalem do pieca.
W tym roku chce pozbyc sie tuby wywalic seryjne glosniki i wmontowac w seryjne miejsca 6 glosniczkow, jezeli macie jakies sugestie to prosze smialo pisac.
u mnie siedzi radyjko jvc kd-r303,ori głosniki w drzwiach i syczki w podszybju ,DO bagaznika skrzynia ciśnieniowa jbl GT 5-12 + wzmacniacz carpower .narazie pasi ale musze pomyslec nad lepszym przednim zestawie.
Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 119 razy Wiek: 31 Dołączył: 25 Lut 2008 Posty: 2731 Skąd: ELE Łęczyca
Wysłany: 2010-03-08, 18:17
u mnie rewelacji nie ma:
radio: Pioneer DEH-3500MP 4x50W
podszybie: głośniki 2-drożne boschmann
drzwi: głośniki basowe 16 cm (RMS 180W, MAX 400W) zamocowane na dystansach z MDF-u i syki na drzwiach - ten zestawik podłączony jest przez zwrotnice tylko pod radio
no a u mnie:
syki w podszybiu, w drzwiach standardowe średniaki (niedługo wymiana),
radio JVC 4x50,
a w bagażniku sub z głośnikiem NO NAME i to napędzane
wzm BOSCHMANN ZX-1.
I sobie gra
troche póżno tu wchodze ja mam radyjko Cda 9851 Alpine, systemy jbl w drzwiach z przodu, na podszybiu sony 10 cm, na maskownicach przykrecone syki jbl, drzwi z tyłu jbl 2 drożne, i syki sony w oryginalnych miejscach, bagażnik to blaupunkt gta 2 i jbl 1214 bp gra swietnie jak dla mnie w domu wzmacniacz 6 kanałowy jbl czeka na podpięcie i bedzie git
U mnie:
radio JVC
2 JBL 6x9 w tylnej półce
2 woofery w drzwiach na dystansach i twa tweetery w słupkach podpięte pod zwrotnice
Skromnie ale daje naprawdę ładny efekt