A to moje radio, kupione razem z samochodem. Zapewne za jakiś czas zmienię na lepsze, jak też i do gwizków na podszybiu dołączę jakieś głośniki w drzwiach. Ale jeszcze raz powtarzam, audiofilem nie jestem i sprawa dobrego sprzętu w Golfie jest dla mnie podrzędna.
Silnik: 2e plus,bmw Pomógł: 18 razy Wiek: 27 Dołączył: 15 Paź 2007 Posty: 685 Skąd: malbork
Wysłany: 2007-11-09, 18:16
ja mam 2xsony x-plod 200wat kazdy,2xblaupunkt gta 220wat kazdy.subufer lanzara 1000watt(500rms) wzmak blaupunkta 4x200wat i radio pionier deh 5900mp ale bedzie inne nawet niezle gra
chyba ci nie wejdą całkiem bo tam jest za płytko
czemu poprostu nie zamontujesz ich na odszybiu tam gdzie seryjnie były ?
Nie za bardzo mi leży takie rozwiązanie... uparłem się po prostu to że jest płytko to już wiem... wydaje mi się, że to jest kwestia lekkiej modyfikacji obudowy ale... będę to wiedział jak znajdę chwilkę czasu
Silnik: 1.4 ABD
Wysłany: 2007-11-19, 14:59
Moje audio:
Rdyjko Alpine CDA 9885 R
Z przodu odseparowany zestaw Magnat'a + wzmacniacz Helix Dark Blue
Bagaznik to dwa suby Pioneer TSW-255c + wzmacniacz Carpower,w mostku 2x230 W RMS
Kondensator 2F AIV Green Power
okablowanie Dietz.
Jak narazie to tyle..
Pozdrawiam.
heh panowie na temat nag?o?nienia mo?na wiele rozmawia?........mam w swoim autku w?asnej roboty i robi robot?!!
podam wam ma?? specyfikacj? CAR-AUDIO
-PIONEER DEH 88-RS!!!!
-WZMACNIACZ SONY XM2252-HM
G?O?NIKI BLAUPUNKT-VELOCITY
PIONEER......
BASS INFINITY x2 30cm zabudowane w pólce
kondensator 4FARAD
zabudowa podsufitki-hhe istne kino domowe
wszelkie info imeliem baastii@o2.pl
jeste? ch?tny to ci te? zrobie...............
pzdr
[ Dodano: 2007-12-13, 23:26 ]
a te foto to moj najnowszy wyczynw pod?wietleniach.......
czyli licznik GOLFA 3 po modyfikacji!!!!!!